TP altavastaajana Helsingissä

TP altavastaajana HelsingissäPK-35 otti aimo askeleen kohti liiganousua kukistamalla karsinnan ensimmäisessä osassa TP-Seinäjoen selvin 3-1 (1-0) -lukemin lauantaina Helsingin Pukinmäessä. Kotijoukkue hallitsi peliä selvästi ja voitti täysin ansaitusti.
TP:n otteissa näkyi Janne Sallin ja Petri Ihosen puuttuminen, minkä johdosta valmentaja Markku Wacklin oli joutunut muuttamaan peliryhmitystä normaalista poikkeavaksi.
Lisähuolia toi vielä Mika Pulkkisen loukkaantuminen. Miehen jalkaan tuli mahdollisesti jopa murtuma, joten pelaaminen toisessa osaottelussa on erittäin epätodennäköistä. Helsinkiläisten sankariksi kohosi Mike Belfield, joka teki kaksi maalia ja oli lisäksi osallisena kolmannessa, joka meni TP:n oman pelaajan kautta verkkoon.
Seinäjokelaisten ainokaisen teki puolustaja Tuomo Nuojua viisi minuuttia ennen loppua. Vierasmaalisäännön mukaan TeePeen olisi voitettava kotonaan 2-0, jotta liigapaikka säilyisi.-th-