TP hallitsi – Inter maalasi

TP hallitsi – Inter maalasi FC Inter aiheutti TP-Seinäjoen B1-junioreille syksyn ensimmäisen tappion SM-sarjassa. Kauden ensimmäinen kotitappio oli tosiasia maalein 1-3 (0-1). TP oli pelillisesti hallitsevampi, mutta Inter iski terävästi ja tehokkaasti maalinsa tilanteisiin nähden.Ottelu alkoi TP:n kannalta mahdollisimman huonosti, sillä jo muutaman minuutin jälkeen Interin Teemu Kanerva nosti pallon yli vastaantulleen Petri Välimäen oranssipaitojen verkkoon. TP:llä oli takaiskun jälkeen muutama loistava tekopaikka, mutta mm. Juha Syrjälä ja Timo Rauhala eivät saaneet pelivälinettä vastustajan maaliin.Toisella jaksolla Ville Pakkala nosti toiveita kotijoukkueen leirissä laukomalla tasoituksen Jukka Aholan upean läpisyötön jälkeen. Sitten seurasi musta minuutti, jonka aikana vieraiden Felix Åkerlund laukoi kahdesti pallon oranssipaitojen verkkoon ratkaisten pisteet turkulaisille.