TP ja Kraft tasasivat Areenassa

TP ja Kraft tasasivat Areenassa TP-Seinäjoki joutui tyytymään 2-2 (0-1) -tasapeliin Kraftin kanssa Areenassa, vaikka olisi pelitapahtumiin nähden ansainnut ottelusta voiton. Varsinkin toisella jaksolla TP:n peli pyöri mainiosti ja Kraft oli vaikeuksissa.Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen pelinrakentelu ontui ja Kraftin kookkaat topparit korjasivat oranssipaitojen viljelemät korkeat pallot target-kärki Jari Ruotsalaisen poissaollessa. Vesa Kivimäki pelasi Mikael Muurimäen kerran läpi, mutta "Mikki" ei saanut palloa verkkoon. Kraft meni johtoon juuri ennen taukoa, kun Nijaz Sarailija yllätti Janne Aholan helponlaisesti kaukolaukauksellaan.Toisella jaksolla TP otti vaihtojen myötä ohjat selkeästi käsiinsä. Marko Hutun ja Matias Lampisen sisääntulo toi kotijoukkueen hyökkäyspeliin juonta ja lopulta Muurimäki tasoitti vähintäänkin ansaitusti numerot vastustajan maalivahdin epäonnistuneen purkupallon jälkeen. Hyvän otteen jatkuessa oranssipaitojen johto-osuman alanurkkaan puski Lampinen Lasse Männikön hyvästä keskityksestä. Kraft rokotti vielä ennen loppua kulmapotkusta, jonka Peter Blomberg nikkasi sisään. TP:llä oli koko ottelussa 4-5 maukasta tekopaikkaa vastustajan yhtä tai kahta vastaan.TP:n vasempana laitapuolustajana pelasi joukkueen mukana viikon harjoitellut Thomas Dunne. Irlantilainen on vielä keskenkuntoinen, mutta omaa pelimiehen aineksia.TP-Seinäjoki: Ahola, Dunne, Lehtinen, Niemi, Männikkö, Oksanen, Ylinen, Leppänen, Pekkanen, Muurimäki, Kivimäki (vaihdosta: Rahnasto, Huilla, Huttu, Lampinen, Jääskeläinen, Väänänen)