TP ja Virkiä tasasivat

TP ja Virkiä tasasivat TP-Seinäjoki – Virkiä 1-1 (0-0)60 min 0-1 Juha Ylihärsilä67 min 1-1 Tommi HaanpääOttelun alku oli molemminpuoleista tunnustelua, jonka jälkeen TP otti ohjat käsiin pitäen palloa ja levittäen hyvin peliä, Virkiä tyytyi panostamaan vastahyökkäysiin. Pallo liikkui hyvin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja maltettiin pelata pallo maassa pitäen.TP:n nuori ryhmä olisi voinut ratkaista pelin jo ensimmäisellä jaksolla, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy. Toisella jaksolla Virkiän Juha Ylihärsilä rankaisi TP:n puolustuksen helposta virheestä ja laukoi pallon maaliin ja tilanteeksi 0-1 pelikellon näyttäessä 60 min.Maalin jälkeen virkiä sai otteen hetkeksi kun TP:n peli meni maalista sekaisin 67 minuutilla sitten tuli ansaittu tasoitus Tommi Haanpään karattua virkiän puolustukselta ja tehtyä tasoituksen 1-1. Maalin jälkeen TP hallitsi ottelun loppua luoden useita maalintekopaikkoja. Myös virkiällä oli omat mahdollisuutensa lisätä maalitiliään.TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Jaakko Vähäpesola, Rami Sariola, Janne Kotamäki(Ilkka Jaatinen), Jaakko Lampi, Juho Mäki-Maunus, Jarkko Mäki-Maunus, Sami El-Bash(Timo Rauhala), Jyri Reinilä, Karri Hiirikoski (Ville Suutala), Vesa Kivimäki (Tommi Haanpää)