TP kellisti IK:n

TP kellisti IK:n IK – TP-seinäjoki 0-2 (0-1)32 min 0-1 Karri Hiirikoski57 min 0-2 Olli RintamäkiMelkoinen vesisade ja pehmeä hiekkakenttä eivät ainakaan edesauttaneet jalkapalloilullisen spektaakkelin syntyä maanantai-illan koitoksessa Ilmajoen Kisailijoiden ja TP-Seinäjoen välillä. Hyvästä harjoituksesta ottelu toki kävi.Ottelu oli joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäisen, Seinäjoki Areenassa pelatun, TP-Seinäjoki voitti tammikuussa 4-0.Nelosessa pelaava TP-Seinäjoki kaatoi kahdella maalilla Kolmosessa pelaavan isäntäjoukkueen ja osoitti, että joukkue tulee varmasti olemaan varsin varteen otettava tekijä alkavan kauden sarjapeleissäkin.Vieraat aloittivat maalinteon runsaan puolen tunnin pelin jälkeen linkkinä pelanneen Karri Hiiriskosken viimeisteltyä Olli Rintamäen esityöstä johtomaalin. Toisella puoliajalla Rintamäki sinetöi voittonumerot vajaan tunnin jälkeen.”Ei se mitään hienouksia tarjonnut, mutta meille se kävi oikein hyvästä harjoituksesta. Peli oli aika lailla meidän selvää hallintaamme ja etenkin toisella jaksolla maalipaikkoja oli kyllä kaunistella numeroita. IK vähän ehkä putosi kyydistä toisella puoliajalla”, pohdiskeli edustuksen valmentaja Esa Haanpää.”Ei Välimäen Petrillä monta torjuntaa ollut, joten aika helpolla hän pääsi”, lisäsi ”Eski”.Hyvän yhteistyön nimissä ensimmäisellä puoliajalla Juuso Pitkäranta ja Jani Leimola pelasivat IK:n pakkeina pienen miehistövajauksen takia.TP-Seinäjoki: Petri Välimäki, Ilkka Jaatinen (46. Ville Suutala), Janne Kotamäki, Vesa Kivimäki, Ilpo Tuulari (46. Juuso Pitkäranta), Anssi Syrjämäki, Jarkko Mäki-Maunus, Samir Bouroussi ((46. Jyri Reinilä), Karri Hiirikoski, Ville Pakkala, Olli Rintamäki