TP latoi kymmenen Oulussa

TP latoi kymmenen Oulussa TP-Seinäjoki eteni vakuuttavasti 32 parhaan joukkoon Suomen Cupissa jyräämällä Oulun Jalkapalloklubin jääpallolukemin 1-10 (0-5).Mikael Muurimäki iski neljä maalia, Jari Ruotsalainen hattutempun, Alex Lopez kaksi osumaa ja Thomas Dunne ottelun avausmaalin. Aki Karppanen kavensi toisella jaksolla lukemiksi 1-8.Pelin ehkäpä merkittävin tapahtuma oli 13 pelaajalla matkassa olleen TP:n päävalmentajan Asko Ristimäen sisääntulo kentälle kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä."Asko toi tuoreita jalkoja ja pelinäkemystä keskikentälle", kakkosluotsi Jari Kujala analysoi pilke silmäkulmassa.Cupin seuraava kierros arvotaan maanantai-iltana 27.6.TP-Seinäjoki: Ahola, Männikkö (80. Ristimäki), Dunne, Niemi, Ylinen, Pekkanen (55. Kivimäki), Pajula, Leppänen (55. Jääskeläinen), Muurimäki, Lopez, Ruotsalainen