TP paransi toisella jaksolla

TP paransi toisella jaksolla TP-Seinäjoen toisen kotiottelun kuva oli hyvin samanlainen kuin ensimmäisen, avausjakso FC Kiistoa vastaan oli sekava, mutta toisella peli parani muutosten ansiosta ja tuloksena oli lopulta 1-1 (0-1) -tasapeli kohtuullisen tilanneköyhässä, mutta ajoittain melkoisen fyysisessä kamppailussa.Kiisto siirtyi ensimmäisellä puoliajalla kuin varkain johtoon Niklas Blomqvistin karatessa hyvästä pystysyötöstä läpi ja ehtiessä palloon ennen maaliltaan vastaantullutta Timo Ulvilaa. TP:n peli oli lukossa ja avaukset ja syötöt löysivät harvoin oikeaan osoitteeseen. Mikael Muurimäki ei ollut tällä kertaa kärjessä parhaimmillaan, mutta toisaalta miehelle ei myöskään pystytty kunnolla pelaamaan palloa. Oranssipaidoilla oli ennen taukoa kymmenkunta kulmapotkua, mutta kovin vaarallista niistä ei saatu aikaan.Toisella jaksolla Marko Huttu putosi kärjestä keskikentälle peliä tekemään ja Matias Lampinen puolestaan korvasi Muurimäen. Kotijoukkue otti ottelussa pikku hiljaa ohjat käsiinsä ja Kiiston isokokoinen puolustuslinja alkoi ilmeisesti väsyä ja menetti muutamaan otteeseen pallon pahassa paikassa, mutta maaliin asti tilanteet eivät johtaneet. Tasoitus kuitenkin syntyi, kun Lampinen kesotti laidasta Hutulle, joka ampui komeasti pelivälineen Kiiston verkkoon. Lopussa Lampinen vielä kaadettiin selvän näköisesti rangaistusalueella, mutta tiukan miehenoton ottelussa sallinut erotuomari Pauli Hietamäki ei palloa pilkulle vienyt.Thomas Dunne oli TP:stä kolhuisena sivussa ja Tuomo Nuojua nähtiinkin pitkästä aikaa laitapakin tontilla, minkä roolin "Ume" hoiteli tyylikkäästi. Edustusjoukkueen mukana harjoitellut Sami Mäkinen pelasi ottelun viimeiset minuutit.TP-Seinäjoki: Ulvila, Männikkö, Lehtinen, Niemi, Nuojua, Oksanen, Ylinen, Leppänen, Pekkanen, Huttu, Muurimäki (vaihdosta: Ahola, Jääskeläinen, Lampinen, Mäkinen)