TP pyöritti KaIK:a 6-1

TP pyöritti KaIK:a 6-1 TP-Seinäjoki pääsi nopeasti murheellisen IK-ottelun yli ja jyräsi Kaskisten IK:n Kakkoscupin avauksessa 6-1 (4-0)."Aika syvällä käytiin sunnuntain jälkeen, mutta nyt on toisenlainen tunnelma. Tämä oli etenkin siitä hyvä peli, että saatiin ajettua hyökkäysjuttuja sisään ja tuli myös onnistumisia", TP:n valmentaja Jari Kujala oli tyytyväinen torstai-illan antiin Areenassa.Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla TP esitti monipuolista ja liikkuvaa hyökkäyspeliä passiivisen, mutta kuitenkin avointa peliä pelanneen vierasjoukkueen kustannuksella. Juha Eteläaho oli maalinedustalla erityisen kärkkäänä saalistaen hattutempun reilussa puolessa tunnissa. Kovassa kunnossa oleva Jarkko Mäki-Maunus ehti välissä laukoa oranssipaitojen toisen osuman.Mäki-Maunus ja Matti Lampi muodostivat avausjaksolla keskikentällä hyvin toimineen akselin, joka sahasi vähän väliä vastustajan puolustuksen atomeiksi. Myös Jani Asuintupa kiisi oikealla laidalla jatkuvasti vartijoiltaan karkuun.Toinen jakso ei ollut TP:ltä enää samanlaista iloittelua, vaikka pari maalia syntyi ja paikkojakin tuhlailtiin puolisen tusinaa. Ville Pekkanen ja Marko Huttu avasivat maalitilinsä oranssipaidassa.Lopputuloksesta ei kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, sillä Kaskinen oli matkassa tasan 11 miehellä ja todennäköisesti joukkue vielä muuttuu radikaalisti sarja-avaukseen mennessä.