TP ratkaisi 11 minuutissa

TP ratkaisi 11 minuutissa MuSa – TP-Seinäjoki 0-2 (0-2)05 min 0-1 Ville Pekkanen11 min 0-2 Thomas DunneTP-Seinäjoki paranteli lauantaina asemiaan tasaisessa Kakkosen länsilohkossa ja tavoitteeksi asetettu kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen on täysin mahdollista, kun kolme sarjakierrosta on jäljellä.Ottelu MuSaa vastaan ei kuitenkaan ollut mikään helppo nakki, sillä sarjapaikastaan kynsin ja hampain kamppaileva kotijoukkue piinasi TP:tä loppuun asti.Pelistä kuitenkin näytti tulevan läpihuutojuttu, kun taululle komeili jo 11 minuutin jälkeen lukemat 0-2. Alex Lopez ja Arto Jalasvaara toimivat Ville Pekkasen iskemän avausmaalin alustajina ja toinen osuma syntyi Ville Ylisen antamasta kulmapotkusta, jonka Thomas Dunne tälläsi ilmasta maalinedustalta sisään.Huonokuntoinen kenttä aiheutti sen, että molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan pääasiassa pitkää palloa. MuSa sai hässäkkätilanteita aikaan TP:n maalille, mutta oli vieraillakin tilaisuuksia lisämaalien tekoon. Janne Dahlsten debytoi hyvällä menestyksellä TP:n maalinsuulla nyrkkeillen keskityspalloja varmasti väljemmille vesille ja ohjaten hyvin peliä.TP keräsi ottelussa tukun varoituksia, joista vaihdosta kentälle tullut Vesa Kivimäki kiihkeiden loppuhetkien aikana parissa minuutissa kaksi keltaista korttia ja ennenaikaisen komennuksen suihkuun.TP-Seinäjoki: Dahlsten, Oksanen, Dunne, Niemi, Männikkö, Jalasvaara, Ylinen (v), Mäki-Maunus (38. Ruotsalainen), Pajula (v), Pekkanen (v, 86. Saranpää), Lopez (70. Kivimäki (v+v))