TP ratkaisi 38 minuutissa

TP ratkaisi 38 minuutissa FC YPA – TP-Seinäjoki 1-3 (0-3)18 min 0-1 Ville Pekkanen37 min 0-2 Mikko Ylihärsilä38 min 0-3 Ylihärsilä55 min 1-3 Ville PenttiläTP-Seinäjoen peli näyttäisi olevan loksahtamassa kohdalleen takkuisen keskikesän jälkeen. Ylivieskassa ottelu ratkesi käytännössä reilussa puolessa tunnissa ja kolmen tehdyn maalin lisäksi oranssipaidat ehtivät tuhlata avausjaksolla ainakin saman verran erinomaisia tekopaikkoja. TP pystyi puhkomaan YPA:n puolustuslinjan välillä helponlaisesti ja pääsi sitä kautta läpiajoihin.Jo ensimmäisen 10 minuutin aikana vierailla oli 3-4 maalipaikkaa, mutta vasta Ville Pekkanen sai pallon etukulmasta verkkoon Ville Ylisen kantapääsyötön jälkeen. Mikko Ylihärsilä puolestaan tekaisi minuutin välein kaksi osumaa, toisen Pekkasen syötöstä, ja nosti kauden maalimääränsä jo tusinaan."Ensimmäisellä jaksolla jatkettiin siitä mihin Öja-pelissä jäätiin ja pelattiin hyvin molempiin suuntiin", valmentaja Jari Kujala kertoi.Toisella puoliajalla TP:n ryhmitys valahti liian alas ja joukkue joutui YPA:n kavennuksen jälkeen pieneen paniikkiin, mutta toiselta takaiskumaalilta kuitenkin vältyttiin. Lopussa oranssipaidat saivat taas otetta ja viimeisen vartin aikana oli jälleen 4-5 tilaisuutta kasvattaa maalisaldoa.Jarkko Mäki-Maunus puuttui nivustulehduksen takia kokoonpanosta, johon Petri Niemi palasi kahden kuukauden tauon jälkeen. Vesa Kivimäki oli jo saanut lasikuitukipsin käteensä ja pelasi pari viimeistä minuuttia.TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää, Nuojua, Salli, Asuintupa, Lampi, Ylinen, Huttu, Pekkanen, Ylihärsilä (87. Kivimäki), Luoma (v, 80. Leppänen)