TP ruhjoi surkean KajHan

TP ruhjoi surkean KajHan Kajaanin Haka pysyi ensimmäisen puoliajan TP-Seinäjoen kyydissä mukana, joskin senkin enemmän tuurilla kuin taidolla. Sen jälkeen leikittiin kissaa ja hiirtä, kunnes loppunumeroiksi kirjattiin 9-1 (2-1) pruukilaisille. Kyllä 9-1.
Kotijoukkueena Pietarsaaren Tellushallissa esiintynyt TP-Seinäjoki ilahdutti harvalukuista yleisöä nuorekkaalla ryhmällään. Jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen Mikael Muurimäki puski kulmurista johtomaalin.
KajHa sai kuitenkin tasoituksen täysin ansioitta maalissa pelanneen J-P Kivimäen hieman haparoitua ulostulossaan. J-P pelasi kuitenkin täysin miesten mitat täyttävän ottelun, joten yhtä maaliaon täysin turha kenekään murjottaa.
Juuri ennen tauko "Mikki" Muurimäki vei TP:n uudelleen johtoon, josta oranssi-mustat eivät enää luopuneet.
Toinen puoliaika tarjosi koko rahalla leipää ja sirkushuveja. Ensin Jarkko Mäki-Maunus ampui kaukaa 3-1 ajassa 49 minuuttia. Sen jälkeen vauhti vain kiihtyi.
Neljättä  maalia pohjusti todella hieno hyökkäys, joka lähti syvältä TP:n omalta alueelta. "Mikki" jatkoi Arto Jalasvaaralle laitaan ja "Jallu" uunotti vastustajan pakin täysin kioskille hankien TP:lle pilkun, jonka Pinduca toimitti maaliin. pelikello osoitti 52. minuuttia.
Seuraavana oli vuorossa kaukaa komeasti tulittanut Jani Honkavaara 66. minuutilla ja numerot jo 5-1.
Hannu Rajaniemi vaihtoi peliin kaikki viisi käytössä ollutta vaihtopelaajaa. Ensin tulivat mukaan Mika Hiekka ja Veli-Pekka Nurmi. Seuraavaksi kolme junnua, eli Petri Niemi, lauantaina FC Hakan A-junnuissa pelannut Timo Rasinmäki ja Jyri Hietaharju.
Kauan ei mennyt, kun nuoriso osoitti vaarallisuutensa. Timo Rasinmäen terävä pusku muutti numeroiksi 6-1 72. minuutilla hjja vain minuuttia myöhemmin Jyri Hietaharju teki ensimmäisen knallitemppuun oikeuttavista kolmesta maalistaan.
"Jykä" ja "Tipi" pitivät kankeita kajaanilaisia lopussa pilkkanaan mielin määrin osoittaen, että nuorista miehistä on jo kovasti miesten matseihin apuja.
Vastustaja oli todella surkea etenkin kun ajatellaan, että heillä oli kentällä viisi ulkomaanapua. Neljän venäläisen lisäksi joukoissa hääri brittiveteraani Paul Heaton.
TP-Seinäjoen kokoonpano: J-P Kivimäki, Mika Kallio (Mika Hiekka), Jussi Oksa, Marko Mäenpää, Jarkko Mäki-Maunus (Petri Niemi), Jani Honkavaara, Betinho, Pasi Oksanen, Pinduca (Veli-Pekka Nurmi), Arto Jalasvaara (Jyri Hietaharju), Mikael Muurimäki (Timo Rasinmäki)