TP taipui tasuriin

TP taipui tasuriinTörnävän loistokuntoisella hiekkakentällä pelattu ottelu sarjanousija Närpiön Kraftia vastaan päättyi 2-2 (1-0) -tasapeliin hieman lässähtäneen toisen jakson takia.MarceloEnsimmäisellä puoliajalla TP-Seinäjoella oli paikkoja tehdä enemmänkin kuin yksi maali, mutta vain Mikael Muurimäki sai toimitettua pallon vieraiden verkkoon debyttiottelunsa TP:n asussa tehneen brasilialaisen Marcelon komeasta esityöstä.TP hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta kertaalleen joutui Jani Luukkonenkin venymään maalinsuulla hyvään torjuntaan.Toisella puoliajalla Kraft nosti karvaustaan ja saikin pruukilaisten pelin sekaisin.Puolivälissä toista jaksoa taklasi Kraftin pelaaja todella törkeästi Pinducaa takaapäin jaloille ja kalabaliikki oli valmis Pinducan kostettua tempun tuomarin silmien näkemättömissä.Muutaman minuutin kestäneen hässäkän jälkeen kaikki jatkoivat kuitenkin kentällä, vaikka värisuoraa olisikin voinut väläytellä. Hyvä niin, sillä kenellekään ei olisi ollut iloa pelata vajaalukuisena.Hyvin pian "kylätappelun" jälkeen Arto Jalasvaara pisti maukkaan pistosyötön kahden närpiöläisen välistä Pinducalle, joka tulitti TP:n loistavalla laukauksella kahden maalin johtoon.Hannu Rajaniemi vaihtoi toisella puoliajalla peliin nuorempiakin pelimiehiä Timo Rasinmäen, Jyri Hietaharjun ja Matti Lammen muodossa. Myös Mika Hiekka tuli kehiin.Tauolta peliin…Marcelon tavoin debyyttinsä TP:n asussa tehnyt Tor Kristian Strand pelasi ensimmäistä kertaa hiekalla ja se näkyi silloin tällöin. Marko Vesasen puskemassa kavennusmaalissa Strand oli hieman myöhässä ja Ville Laakkonen sai pallon kuin varkain Strandin jalan alta päästen tasoittamaan pelin. Norjalainen oli kuitenkin voimakas ja syötteli mainiosti. Erityisesti miehen vasuri tulee puhuttamaan kauden mittaan, jos mies Seinäjoelle jää.