TP taisteli – TamU jatkoon

TP taisteli – TamU jatkoon TP-Seinäjoki – Tampere United 0-1 (0-0)46 min 0-1 Jussi KujalaTP-Seinäjoki tarjosi miehen vastuksen Tampere Unitedille Suomen Cupin 7. kierroksella. Lopputulos oli toki ennakko-odotusten mukainen, mutta Veikkausliigan kolmonen sai tehdä täyden päivätyön jatkopaikan eteen.Jussi Kujala ratkaisi ottelun heti toisen jakson alussa laukomalla poikkisyötön rangaistusalueen takaa komeasti ylänurkkaan.”Yllättävän vaikeaksi tehtiin peli itselle. Puoliajalla kova käskytys auttoi ja toisen jakson alussa oli hyvä vaihe. Meidän hyökkääjillä on enemmän intoa kuin järkeä pelaamisessa”, Unitedin valmentaja Ari Hjelm moitiskeli.TamU kontrolloi ottelua alusta loppuun, mutta pari kertaa oranssipaitainen kotijoukkue pääsi hätyyttelemään Mikko Kavénin vartioimaa maalia. Paras paikka siunaantui Ville Yliselle muutama minuutti ennen loppuvihellystä, kun mies ohjasi läheltä Alex Lopezin mainion syötön vain hieman ohi pystypuun. Muita todellisia maalintekotilanteita TP:llä ei ollut.Janne Ahola oli TP:n maalilla erinomaisessa vireessä, nuori veskari venyi muutamaan otteeseen hienosti torjuntaan. Kujalan osuma oli täysin ottamaton veto. Tiitus Lehtinen teki huikean paluun kentille pitkän tauon jälkeen ja pelasi todella vahvasti oranssipaitojen keskikentällä.”Annan joukkueelle arvosanaksi ottelusta kymmenen miinus. Loistava suoritus. Olen erityisen ylpeä siitä, että saimme pelissä enemmän aikaan Tamperetta vastaan kuin Tornio viime lauantaina liigassa. Tämä oli täydellinen suoritus näillä eväillä mitä meillä on käytössä. Äärimmäisen tyytyväinen olen, sillä pelkäsin etukäteen tätä ottelua”, TP-Seinäjoen väistyvä päävalmentaja Asko Ristimäki kiitteli aiheesta joukkojaan.TP-Seinäjoki: Ahola, Oksanen, Dunne, Mäki-Maunus, Männikkö, Pajula (65. Jääskeläinen), Lehtinen (81. Saranpää), Ylinen, Pekkanen, Kivimäki (56. Jalasvaara), Lopez