TP tulitti toisella jaksolla

TP tulitti toisella jaksolla Sisu – TP-Seinäjoki 2-6 (2-2)08 min 0-1 Olli Rintamäki16 min 1-1 Miika Willgren34 min 2-1 Pekka Palohuhta37 min 2-2 Ville Pakkala48 min 2-3 Ville Suutala52 min 2-4 Ville Pakkala57 min 2-5 Juho Mäki-Maunus80 min 2-6 Juho Mäki-MaunusTP-Seinäjoen ja Seinäjoen Sisun välinen harjoitusottelu Seinäjoki Areenassa oli etenkin ensimmäisen puoliajan osalta varsin kelvollista jalkapalloa ottaen huomioon, että kyse oli kahdesta Nelosen joukkueesta, joilla oli kummallakin alla työntäyteinen lauantain.Vierasjoukkueena pelannut TP-seinäjoki iski jo alle kymmenessä minuutissa Olli Rintamäen viimeisteltyä hallitusti johtomaalin. Johto ei kuitenkaan kauan kestänyt, sillä isäntien Miika Willgren tasoitti pelin reilun vartin jälkeen ja 34. minuutilla Pekka Palohuhta vei kotijoukkueen johtoon. Se ei kuitenkaan kestänyt kuin kolmisen minuuttia Ville Pakkalan tehtyä ensimmäisen ehtoon kahdesta osumastaan.Tauon jälkeen vieraat repäisivät ja menivät menojaan. Vain kolmen minuutin jälkeen Ville Suutala vei TP-Seinäjoen uudelleen johtoon ja nelisen minuuttia myöhemmin Ville Pakkala venytti johdon kahteen maaliin. Juho Mäki-Maunus sinetöi kahdella maalillaan loppunumeroiksi 6-2.Vaikka peli repesikin toisella puoliajalla, vaikutti siltä, että Sisu tulee oranssipaitojen ohella olemaan melko hyvä ryhmä Neloseen. Ei olisi mikään yllätys, jos kumpikin seinäjokelaisjoukkue olisi kuuden sakissa, eli syyskierroksella taistelemassa paikasta Kolmoseen kaudelle 2009.Luonnollisesti kausi on aikaisessa vaiheessa, mutta ainakin TP-Seinäjoen otteet ovat olleet pirteitä. Nyt kehissä nähtiin myös kokeneet Vesa Kivimäki ja Jarkko Mäki-Maunus, jotka ovat tälle sarjatasolle melko rutinoituja ja kovan tason pelimiehiä.TP-Seinäjoki: Niclas Sandelin (70. Toni Koivusaari), Jyri Reinilä, Jarkko Mäki-Maunus, Vesa Kivimäki, Juuso Pitkäranta (46. Ilkka Jaatinen), Timo Rauhala (46. Sami El-Bash), Juho Mäki-Maunus, Samir Bouroussi, Karri Hiirikoski (46. Juho Pajula), Olli Rintamäki (46. Ville Suutala), Ville Pakkala