TPS liian vahva B-junnuille

TPS liian vahva B-junnuille TP-Seinäjoki – TPS 0-3 (0-0)48 min 0-1 Antti Hintsanen55 min 0-2 Henrik Ekman66 min 0-3 EkmanTurun Palloseura oli liian kova pala purtavaksi TP-Seinäjoen B-junioreilla lauantain SM-sarjakierroksella. TP pysyi vielä avausjakson pelissä mukana, mutta toisella jaksolla jo ensimmäistä puoliaikaa hallinnut TPS iski tarvittavat maalit.Ensimmäisellä jaksolla maalipaikat olivat vähissä. TPS oli saada pallon verkkoon, mutta Benjamin Slotte sai pelastettua pelivälineen maaliviivalta ja kertaalleen TPS-kärki Antti Hintsanen laukoi tolppaan.Toisen puoliajan alussa Slotte nyrkkeili hyvin kovan tykityksen ja jatkotilanteesta oli Henrik Ekmanin vuoro kolisuttaa kotijoukkueen maalipuita. Lopulta avausmaali sitten syntyi, hyvän levityksen jälkeen Hintsanen ajoi laidasta keskelle ja laukoi matalan vedon takatolpan juureen. Oranssipaidoillakin oli tilaisuutensa Tommi Haanpää kokeiltua pystypuun kestävyyttä. Muutamaan otteeseen Haanpää pääsi Saku Koskisen hyvistä pystysyötöistä puolittain karkuun, mutta tulosta ei syntynyt. Ekman ratkaisi ottelun lopullisesti kahdella osumallaan.TPS oli kokonaisuutena hyvin liikkuva ja aggressiivisesti karvaava joukkue. TP:n keskikentälle tuli pallonmenetyksiä ja oranssipaitojen puolustuksella oli vaikeuksia vahvojen turkulaishyökkääjien kanssa.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Jaakko Lampi (69. Tino Nelimarkka), Juho Pajula (75. Niko Nauholz), Jukka Ahola, Jaakko Vähäpesola, Karri Hiirikoski (65. Ilkka Jaatinen), Saku Koskinen, Jyri Reinilä (65. Vili Rajamäki), Niko Lehdontie (72. Jarno Takamäki), Samir Bouroussi, Tommi Haanpää