TPS ratkaisi toisella jaksolla

TPS ratkaisi toisella jaksolla TPS – TP-Seinäjoki 2-0 (0-0)65 min 1-0 Marco Casagrande90 min 2-0 Jarno Auremaa (rp)Turun Palloseura jatkaa jyräämistään Ykkösen pohjoislohkon kärjessä, vaikka TP-Seinäjoki sinnitteli torstai-iltana pitkään mukana Kupittaalla.Kuparisen rikkoi toisella puoliajalla TPS-kapteeni Marco Casagrande, jonka kaukaa ruuhkan läpi ammuttu vapaapotku yllätti vesisateessa pompullaan TP:n maalia vartioineen J-P Kivimäen.Ottelu sai TP:n kannalta nolon lopun, kun TPS:n Jarno Auremaa otti ensin kädellä pallon haltuunsa ja Mika Hiekka repi miehen rangaistusalueella nurin, josta seurauksena suora punainen kortti. Auremaa itse toimitti tuomitun rangaistuspotkun verkkoon."Erotuomari myönsi pelin jälkeen nähneensä pallon osuvan Auremaan käteen, mutta perusteli viheltämättä jättämistä sillä, että pallo pomppasi käteen maasta", TP-luotsi Jari Kujala hämmästeli Tero Virtasen sääntötulkintaa, jonka jälkiseurauksena Hiekka on kaksi seuraavaa ottelua pelikiellossa.Ottelu oli muutenkin kuuma, sillä ulosajon lisäksi jaettiin viisi varoitusta. TP:stä keltaisen kortin saivat Sergei Bragin, Erkki Taurula ja Jyrki Saranpää.Ennen ikävän maun jättänyttä loppuepisodia TP:llä oli kaksi tasoituspaikkaa, toisen niistä Janne Järvinen puski tolpan kautta ohi."Pitkä kuiva kausi maalinteossa vähän huolestuttaa", Kujala myönsi kolmessa peräkkäisessä Ykkösen ottelussa ilman maaleja jääneen joukkueensa tilanteen.