Tulevia treenipelejä

Kun Veikkausliigan alkuun on kuukausi ja Ykkösen alkuun reilu kuukausi, pelaa SJK ja SJK Akatemia useampia harjoitusotteluita sarjakausiin valmistautuessaan. Säiden lämmitessä, pyritään myös siirtymään harjoittelemaan ja pelaamaan OmaSp Stadionille. Ensimmäinen ottelu on sovittu jo ensi lauantaiksi, mutta siinä on vielä vahva säävaraus. OmaSp Stadionilla on lämmöt päällä kentässä, mutta kovien yöpakkasien ja lumisateiden iskiessä, siirretään sinne sovitut tapahtumat toiseen ajankohtaan tai sisätiloihin. Parhaiten pysyy ajan tasalla seuraamalla SJK:n nettisivujen Ottelut-alavalikkoa ja sieltä löytyviä joukkueiden otteluohjelmia.

Alustavasti OmaSp Stadionin avausottelu tänä vuonna on SJK – VPS ensi lauantaina 14.3. klo 15:00.  Kenttä tarkastetaan perjantaina illalla sekä vielä lauantaina aamulla klo 11:00 ja lopullinen päätös pelaamisesta tehdään silloin. Jos kenttä ei ole pelikelpoinen, peli perutaan ja sille etsitään mahdollinen toinen ajankohta ennen kauden alkua. Liput otteluun myydään ovelta hintaan 10 € ja alennusryhmiltä 5 €. Kauden 2020 kausikortit käyvät kaikkiin OmaSp Stadionilla tai Wallsportissa pelattaviin harjoitusotteluihin. Käytössä on ainoastaan pääkatsomo sekä sen palvelut. Mahdollisesti paikalle tulevat VPS-kannattajat otetaan sisään Pääkatsomon Itäpäädyn puoleiseen kulmaan ja sisäänkäynti sinne kulman takana olevasta portista. Sinne pystytään järjestämään heille myös omat palvelut. SJK:n kannattajaryhmä voi sijoittua Pääkatsomon Kannattajapäädyn puoleiseen kulmaan. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman aikana.

Vastaavasti SJK Akatemian ensimmäinen harjoitusottelu pelataan niin ikään OmaSp Stadionilla, keskiviikkona 18.3. klo 18:30. Silloin SJK Akatemia kohtaa Kokkolan GBK:n. Käytössä on vain pääkatsomo ja palvelut Carlsberg Sports Barissa.

Veikkausliigan kausi alkaa lauantaina 11.4. klo 17:00 ja SJK saa silloin OmaSp Stadionille vastaansa IFK Mariehamnin. Ykkösen kausi alkaa viikkoa myöhemmin lauantaina 18.4. klo 17:00 ja SJK Akatemia isännöi sarja-avauksessa OmaSp Stadionilla Mikkelin Palloilijoita.

SJK:n ja SJK Akatemian kausikortit kaudelle 2020 myynnissä Lippu.fi-palvelussa ja myyntipisteissä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.

Alustavasti sovitut harjoitusottelut

SJK:

La 14.03. klo 15:00 SJK – VPS @ OmaSp Stadion La 21.03. klo 14:00 SJK – RoPS @ OmaSp Stadion Pe 27.03. klo 15:00 SJK – TPS @ OmaSp Stadion To 02.04. HIFK – SJK @ Helsinki (Aika ja paikka varmistuu lähempänä)

SJK Akatemia:

Ke 18.03. klo 18:30 SJK Akatemia – GBK @ OmaSp Stadion La 28.03. klo 14:00 SJK Akatemia – FF Jaro @ OmaSp Stadion Su 05.04. klo 14:00 SJK Akatemia – FC Vaajakoski @ OmaSp Stadion

Kaikkiin otteluihin säävaraus ja mahdollisuus peruutuksiin sekä siirtoihin pidetään. OmSp Stadionilla käytössä vain Pääkatsomo ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman aikana. SJK:n otteluihin liput ovelta 10 € / 5 €. Kauden 2020 kausikortit käy kaikkiin kotiotteluihin. Kaikkiin kevään peleihin on säävarasu. Kentälle tehdään kenttätarkastus tarvittaessa vielä pelipäivän aamuna ja ajantasalla oleva tieto otteluiden mahdollisista siirroista tai peruutuksista löytyy aina SJK:n nettisivujen Ottelut -alasivulla sekä SJK:n kanavilla.

Uutinen SJK:n sivuilla:

https://www.sjk.fi/w/sjk-n-ja-sjk-akatemian-harjoitusotteluita-sovittu

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4