Tuliaisina vain tappioita

SJK-junioreiden nollaseiskat reissasivat Ouluun pelaamaan Liiga Pohjoisen matseja paikallista Tervareita ja Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Tuloksena oli harmittavasti kaksi tappiota, eikä pinnan pinnaa tuliaisina.

Päivän ensimmäisessä matsissa isäntäseura Tervarit oli vahvempi ensimmäisen puoliajan maaleilla 2-0 (2-0).

– Ensimmäisen 15 minuuttia Tervarit vei peliä ja me juostiin perässä, pikkuhiljaa pääsimme peliin mukaan ja pystyimme jo loppujaksoa hallitsemaan. Maalit tulivat  neljän minuutin pelin jälkeen 1-0 ja  ekan puoliajan lopulla vastaiskusta 2-0. Toisella puoliajalla saimme pelion paremmin jo käyntiin ja hallitsimme selkeästi peliä luoden muutamia hyvioä maalintekopaikkoja mutta emme saaneet maaleja aikaiseksi. Hyvä ja kova peli meille, näitähän me haluamme pelatakin, että meidän pelaajamme saavat hyviä pelejä ajatellen heidän kehitystään, analysoi matsia vastuuvalmentaja Esa Haanpää.

Toisessa pelissä SJK-RoPS tuli puolestaan 1-2 tappio.

– Peli oli tosi tasainen, jossa mentiin vauhdilla  päästä päähän, molemmilla oli omat paikkansa ehkä meillä jopa vähän enemmän mutta harmittavasti viimeisellä sekunnilla RoPS:n pelaaja pääsi linjasta läpi ja teki voittomaalin. Meidän maalimme teki Arttu Matilainen, Haanpää tilitti toisen matsin tapahtumia.

– Peleissä pystyimme pelaamaan oman näköistä peliä ja loimme ihan riittävästi myös maalintekopaikkoja mutta tänään ei vaan mennyt sisään. Pojat taistelivat isolla sydämellä ja huomasi, että  kun osalla meidän pelaajista oli harmittavasti vähän sairasteluja ja loukkaantumisia takana, niin ne nyt hieman vaikuttivat suorittamiseen kentällä, kävi Haanpää koko tilannetta läpi.

– Onnistujiakin toki löytyi ja vaikka tänään hävisimmekin molemmat pelit niin en silti ole kovin huolissani meidän pelaamisesta koska pelit  olivat tosi tasaisia ja  pelien tempo oli hyvä. Töitähän tässä pitää tehdä jatkossakin ja pelaajille nämä ovat hyviä tasonmittareita. Viesti pelaajille on mielestäni selkeä treeneissä pitää jaksaa käydä aktiivisesti, tehdä töitä ja harjoitella myös omalla aika, viestitti Haanpää.

Seuraava Liiga Pohjoisen pelikierros onkin sitten Seinäjoella OmaSp Stadionilla 5.9, joten sinne  kannustamaan innokkaita poikia heidän futisunelmaansa kohti.