TUS iski paikoista maalit

TUS iski paikoista maalit TP-Seinäjoki – TUS 1-4 (1-3)15 min 0-1 Niklas Widjeskog32 min 0-2 Niklas Widjeskog37 min 0-3 Tommi Granholm42 min 1-3 Marko Huttu67 min 1-4 Oleksandr StoljarovÄärimmäisen tehokkaasti maalipaikkansa käyttänyt TUS näytti lauantaina ainakin osasyyn siihen, miksi joukkue on Kakkosen pohjoislohkon kärkikastia."Ei mikään huippupeli meiltä, mutta viimeistely oli sataprosenttista. Niin kauan kun maaleja syntyy näin, on helppo pelata puolustuksen kautta. Tällä hetkellä kaikki natsaa. Olen myös tyytyväinen joukkueen asenteeseen. Taidolla emme pärjää, mutta maalinedustat olemme pystyneet pelaamaan tehokkaasti", kaksi ensimmäistä osumaa iskenyt pelaaja-valmentaja Niklas Widjeskog tiivisti olennaisen Teerijärven esityksestä.TP hallitsi ottelua välillä pitkiäkin toveja, mutta pikkunäppärä pelaaminen ei tällä kertaa tuottanut tulosta Marko Hutun osumaa lukuunottamatta. Lisäksi oranssipaidoilla on kiistämättä maalivahtiongelmia, vaikka maalia vartioineen Ville Hakalan piikkiin ei tappiota voi yksin laittaa.Widjeskogin osumat olivat kuin toistensa kopioita. Pitkä pallo pelattiin TP:n puolustuslinjan taakse ja Widjeskog lobbasi molemmat yli Hakalan. Kolmannen Tommi Granholm iski metristä kotijoukkueen kohtalokkaan pallonmenetyksen ja löysän pelaamisen jälkeen. Huttu toi tarkalla alanurkkavedollaan soolokuljetuksesta vielä toivoa paremmasta vähän ennen taukoa.Toisen puoliajan alun TP vyörytti vahvasti, mutta tuloksetta. Sen sijaan Oleksandr Stoljarov punkteerasi ottelun vierasjoukkueelle, kun Widjeskogin keskitys leijaili laidasta mv. Hakalan yli takatolpalla vartioimattomana seisoneen venäläisen päähän.Janne Sallin paluu oranssipaitaan lähes kuuden vuoden tauon jälkeen päättyi kymmenen minuuttia ennen loppua nilkkavammaan, joka ilmeisesti osoittautui lieväksi. Salli pelasi kokonaisuutena perusvarmaa peliä sen kummemmin erottumatta, mutta tuoden kuitenkin selkeästi kovuutta TP:n alakertaan.TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää, Nuojua, Salli (80. Kivimäki), Asuintupa, Lampi, Mäki-Maunus, Ylinen (75. Luoma), Pekkanen (80. Leppänen), Huttu, Ylihärsilä