Tyrmäys Kokkolassa

GBK – SJK-juniorit 0-7 (0-3) 03 min 0-1 Niko Uutela 21 min 0-2 Iikka Salo 35 min 0-3 Teemu Ala-Ranta 43 min 0-4 Teemu Ala-Ranta 45 min 0-5 Nico Rajala 70 min 0-6 Antti Latva-Kivistö 77 min 0-7 Veikko Tusa

SJK-juniorit tyrmäsi kotijoukkue Gamlakarleby Bollklubbin Santahaan tekonurmella pelatussa kamppailussa oikeastaan aivan totaalisesti.

Käytännössä ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla Niko Uutelan, Iikka Salon ja Teemu Ala-Rannan vietyä vieraat kolmen maalin taukojohtoon Aluesarjan kamppailussa.

Vielä kun Teemu Ala-Ranta iski ottelun toisen maalinsa heti toisen puoliajan alkuun ja Nico Rajala viimeisteli kamppailun viidennen maalin vain pari minuuttia edellisestä, oli homma taputeltu.

Ottelun lopulla Antti Latva-Kivistö ja maalivahti Veikko Tusa ehostelivat loppunumeroita.

Joukkue on nyt pelannut syyskierroksella viisi ottelua ja voittanut ne kaikki. Samalla ryhmä johtaa Aluesarjaa kolmen pisteen erolla ennen Norravalla FF:ä ja VPS-junioreita.

Seuraava kamppailu joukkueella on tiistaina 29. elokuuta vieraissa FF Jaroa vastaan Pietarsaaressa.