Tytöille vieraista pinna

SJK-junioreiden toistaiseksi ainoa tyttöjoukkue, nollakutoset, kävi pelaamassa tiukan väännön Lapualla Kiviristin kentällä Virkiän poikia vastaan P13-ikäluokan Kolmosessa. Sarjataulukossa tyttöjen kannassa oleva kotijoukkue joutui tyytymään tasapeliin.

Loppunumerotkin kertovat tiukasta ottelusta, sillä nyt pisteet jaettiin lukemin 1-1 (0-1) SJK-junioreiden johdettua tauolla Hilla Koskisen 10. minuutilla syntyneellä maalilla.

Virkiä tasoitti matsin 54. minuutilla Henrik Mäkysen osumalla.

Sarjataulukossa SJK-junioreiden tytöt ovat toisena Jalasjärven Jalaksen perässä kerättyään yhdeksästä ottelustaan 19 pinnaa. Jalas on omilla teillään 25 pisteellään. Kolmantena oleva Virkiä puolestaan on SJK-junioreista vain kahden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Seuraavassa ottelussaan SJK-juniorit kohtaa sarjajohtaja Jalaksen kotikentällään 31. elokuuta. Matsi pelataan Nurmon Pallonurmella klo 18.00.