Tytöiltä tyrmäys KuRylle

SJK-junioreiden tämän hetken ainoa tyttöjoukkue, nollakutoset, antoivat tyrmäävää kyytiä Kurikan Ryhdin Pojille P13-ikäluokan Kolmosen ottelussa Nurmon Pallonurmella. Ihan kaikkien pirtaan ei tuntunut sopivan, että tytöt olivat selvästi poikia parempia, sillä osa vieraiden vanhemmista ja valmennuksesta ei sulattanut tappiota kovinkaan sivistyneesti.

Siitä huolimatta kentällä kotijoukkue tyylitteli voittoon numeroin 5-1 (2-0) illan ainoassa junioripuolen ottelussa lepoissassa kesäillassa, jota pieni tihkusade välillä virkisti sopivasti.

Ottelun hahmo oli ilman muuta peräti neljä maalia viimeistellyt Sini Besis. Yhden SJK-junioreiden maaleista teki pilkusta Hilla Koskinen. Vieraat saivat niin ikään maalinsa rankkarista, mutta taisipa jäädä yksi selkeä pilkku kotijoukkueelta saamattakin.

Tytöt ovat nyt pelanneet kuusi matsia poikien sarjassa ja voittaneet niistä neljä. Matkaa sarjan kärkipaikalla olevaan Jalasjärven Jalakseen on vain yksi piste, mutta Jalas on pelannut yhden matsin vähemmän. Tytöt ovat sarjassa neljäntenä, sillä sijoilla 2.-3. olevat Malax IF ja Alahärmän Kisa ovat myös 12 pisteessä, mutta matsin vähemmän pelanneina.

Tyttöjen seuraava ottelu P13-ikäluokan Kolmosessa pelataan 7. elokuuta vieraissa IFK Vasaa vastaan.

Ottelun kuvagalleriaa voi käydä katselemassa täältä.

Matsin pöytäkirjan puolestaan löytää täältä.

SJK-juniorit v KuRy 5-1 (2-0)16 min 1-0 Sini Besis21 min 2-0 Sini Besis40 min 2-1 Aatu Viljanmaa (rp)41 min 3-1 Hilla Koskinen (rp)59 min 4-1 Sini Besis69 min 5-1 Sini Besis

Linkki 1Linkki 2