Tyttöjoukkueille kaksi turnausta

SJK-junioreiden tyttöjoukkueet järjestävät Kuortaneen Urheiluopistolla kaksi turnausta tyttöjoukkueille. Turnaukset pelataan yksipäiväisinä 10. ja 11. huhtikuuta. Lauantaina pelaavat nollakasit ja -ysit. Sunnuntaina puolestaan vauhdissa ovat kympit ja 2011 syntyneet neidot.

Tähän mennessä jo kolme sarjaa on täynnä.Ainoa sarja, johon vielä mahtuu kaksi joukkuetta on 2011 syntyneiden sunnuntaina pelattava turnaus. Siellä ovat SJK-junioreiden lisäksi mukana tähän mennessä Kokkolan Pallo-Veikot ja Jyväskylän Pallo-Kerho.

Muuta turnauksiin osallistuvat joukkueet ovat emäntäseuran lisäksi nollakaseissa FC Sport-j Vaasasta, GBK Kokkolasta, Lohtajan Veikot ja Muuramen Yritys. Nollayseissä mukana ovat puolestaan SeMi, Luja/FC Sport-j, GBK ja Tampereen Ilves. Kymppien sarjassa pelaavat Luja, VIFK, Ilves ja JyPK.

Jos jotain kiinnostaa osallistua 2011 syntyneiden turnaukseen, ei muuta kuin yhteyksiä suoraan ikäluokan jojoon tai valmentajaan, joiden yhteystiedot löytyvät nettisivujen JOUKKUEET -osiosta!