Vaasasta tuloksena tasuri

WFA – SJK-juniorit 1-1 (1-1)

17 min 0-1 Nico Rajala

21 min 1-1 Linh Do Duy

Suomen Palloliiton C15-ikäluokan Puolen Suomen Liigan karsinnan ensimmäinen peli WFA yj – SJK yj välillä päättyi harmittavaan tasatulokseen 1-1 Vaasan Fennia Areenassa sunnuntai-iltana.

Ottelun ensimmäisen maalin onnistui tekemään vierasjoukkue hyvän syötönkatkon jälkeen. Oskari Nyrhinen katkaisi vastustajan syötön ja nosti hyökkäystä ylös, Juuso Kara pääsi yrittämään maalintekoa siinä onnistumatta, mutta Nico Rajala nosti onnistuneesti torjunnan jälkeen pallon yli maalivahdin.

Tasoitus tuli kuitenkin pari minuuttia myöhemmin. Vastustajan vapaapotku n. 40 metristä pitkänä takatolpalle, jossa pelaaja oli vapaana ja onnistui puskemaan pallon yli maalivahdin takakulmaan.

Toiselle jaksolle valmennus reagoi ja teki pari vaihtoa. Paikkoja maalintekoon oli useampiakin, mutta valitettavasti ei edes avopaikoista saatu palloa maaliin. Vastustaja rikkoi peliä aina kun päästiin pallonriistoon ja siten esti nopeat hyökkäyksiin lähdöt. Lopussa oli kotijoukkueella vielä vaarallinen hyökkäys, joka onnistuttiin katkaisemaan rangaistusalueen sisällä.

Tilanne karsinnassa on mielenkiintoinen ja ankara tämän tuloksen jälkeen. Molemmat joukkueet kohtaavat vielä Kauhavan Kanun ja oletettavasti näistä tulee maalintekokilpailu. SJK pelaa kotihallissa jo ensi sunnuntaina klo 12.00 ja WFA pelaa vieraspelinsä kotikentällään Fennia Areenassa 31.1 illalla, koska Kauhavalla ei mitat täyttävää kenttää ole.