Vajaalla tasoihin

SJK-junioreiden takaa-ajo vajaamiehisenä riitti tasapeliin Norrvalla FF:ä vastaan Wallsportissa C14-aluesarjassa. Näin pisteet jaettiin lukemin 2-2 (1-2).

Norrvalla FF karkasi ensimmäisellä puoliajalla jo kahden maalin johtoon, mutta Topi Lappalainen kavensi juuri ennen taukoa ja toisella puoliajalla Elias Pispa tasoitti ottelun kotijoukkueen pelattua yhden miehen vajaalla Jonny Lammassaaren katseltua keltaista kahdesti. Näin tuomari joutui nostamaan punaisen kortin 62. minuutilla, mutta silti pojat venyivät hienosti tasapeliin.

Tasapelin myötä SJK-junioreilla on nyt kasassa neljä pistettä ja hallussa neljäs sija Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirien aluesarjassa. Seuraavaksi joukkue kohtaa Kokkolan Pallo-Veikot maanantaina 23.5. Wallsportissa.