Väsyneenä ei vain jaksa

KPV v SJK-juniorit 6-1 (4-0)

25 min 1-0 Benjamin Rintala

37 min 2-0 Mikko Rinne

41 min 3-0 Aku Ahokangas

43 min 4-0 Elmeri Lahti

69 min 4-1 Oskari Nyrhinen

78 min 5-1 Joonas Paananen

80 min 6-1 Mikko Rinne

Torstaista sunnuntaihin SJK-junioreiden C15-joukkue pelasi Kai Pahlman -lopputurnauksessa seitsemän ottelua, joten rasitus oli aikamoinen. Viikonlopulle oli kaikesta huolimatta merkitty B-junioreiden I divisioonan kotiottelu Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

Syystä tai toisesta ottelu sitten pelattiin tiistaina Kokkolassa.

Isäntäjoukkue oli hiukan paremmalla jalalla levänneenä liikkeellä, eikä SJK-junioreiden nuorella ryhmällä ollut pelissä ensimmäisen 20 minuutin jälkeen sanansijaa. Vakuuttava ja erittäin ansaittu tulos KPV:lle siis.

– Meillä oli ihan mahdoton tehtävä. Kun tuon tason turnauksen jälkeen lähdetään yhden ainoan päivän palautumisajalla pelaamaan oma kotimatsi Kokkolaan, tässä on tulos. Ekat 20 minuuttia vielä jaksettiin, mutta sen jälkeen bensa loppui totaalisesti, harmitteli joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää.

– Kun väsyy, tekee helppoja virheitä. Siinä ei vain tuon ikäisillä pojilla kroppa ja pää enää jaksa millään. Hyväähän oli se, että me säästyimme tässä tilanteessa isommilta loukkaantumisilta. Harmittaahan se, että me emme saaneet mahdollisuutta haastaa hiukan vanhempia poikia tuoreilla jaloilla. Voisi kuvitella, että sellainen ottelu olisi kuitenkin ehkä palvellut paremmin molempia seuroja, jatkoi Haanpää.

– Eipä tässä nyt muuta kuin huilataan ja ladataan akkuja. Meillä on sunnuntaina torstaina uusi mahdollisuus pelata hyvä peli Torniossa, lisäsi Haanpää.

KPV:lle isot onnittelut loistavasta ottelusta.