Verkot heiluvat – pisteitä ropisee

Verkot heiluvat – pisteitä ropisee JBK – TP-Seinäjoki 2-3 (1-2)19 min 1-0 Fredrik Söderman22 min 1-1 Marko Huttu33 min 1-2 Mikko Ylihärsilä55 min 1-3 Mikko Ylihärsilä75 min 2-3 Jani TimonenMaaleista ja tapahtumista ei edelleenkään ollut pulaa, kun TP-Seinäjoki kaatoi JBK:n Kakkosen pohjoislohkossa Pietarsaaren loistokuntoisella Länsikentällä. Viidessä TP:n ottelussa verkko on heilunut peräti 25 kertaa! Avaustappion jälkeen oranssipaidat eivät ole sarjassa hävinneet ja Mikko Ylihärsilä johtaa pohjoislohkon maalintekijätilastoa kuudella osumallaan."Todella tyytyväinen olen joukkueen työmoraaliin. Pojat päättivät puoliajalla yhdessä, että homma hoidetaan kotiin", valmentaja Jari Kujala kiitteli joukkojaan.Ensimmäisellä jaksolla TP pyöritti nätisti omaa peliään ja vei JBK:ta. Siitä huolimatta kotijoukkue iski avausmaalin, kun Vesa Kivimäki ei saanut katkaistua pistopalloa ja Fredrik Söderman pääsi rankaisemaan.Kuitti tuli kuitenkin nopeasti. Ville Pekkanen antoi laidasta kovan matalan keskityksen, jonka Ylihärsilä käänsi "toiseen aaltoon" Marko Hutulle ja tämä laukoi tasoituksen.Reilun puolen tunnin kohdalla Ylihärsilä riisti pallon keskialueella, ajoi röyhkeästi pakki selässään maalia kohti ja ampui vahvan yksilösuorituksen päätteeksi 1-2.Ylihärsilän toinen ja ottelun voittomaali puolestaan syntyi reboundista toisen jakson alkupuolella Matti Lammen antaman kulmapotkun jälkimainingeissa.Tämän jälkeen TP:n peli sekosi ja ote katosi, vaikka tarkoitus oli jatkaa samaan malliin. Jani Timonen saikin kavennettua vapaapotkun jälkitilanteesta ja loppu oli JBK:n kovaa painostusta – kerran pallo kävi tolpassa ja yksi maali hylättiin. Itseään avausjakson lopussa loukanneen Kimmo Ristimäen tilalle tullut Ville Hakala esitti lisäksi tärkeän torjunnan alanurkasta.Piilokärkenä pelannut Marko Huttu palkittiin oranssipaitojen parhaana Ylihärsilän tehoista (2+1) huolimatta, mutta keskikenttä ja hyökkäys kokonaisuudessaankin vei hyvin peliä ylöspäin. TP:lläkin oli ottelussa tolppalaukaus, kun Tuomo Nuojua osui avausjaksolla ylärimaan.TP-Seinäjoki: Ristimäki (46. Hakala), Saranpää, Nuojua, Niemi, Kivimäki, Lampi, Ylinen (80. Kangastupa), Mäki-Maunus, Pekkanen, Huttu, Ylihärsilä (86. Luoma)