Vielä ehdit hommaamaan…

…SEURAKAUSIKORTIN SJK:n Veikkausliigaotteluihin, ellet ole sitä jo hankkinut!

Seurakausikortti ja SJK-tuubihuivi ovat heti maksun jälkeen noudettavissa seuran toimistolta. Kaikki kannattajajäsenmaksut (50 e/hlö) tulevat lyhentämättöminä seuran Raspect-rahastoon ja sitä kautta vähävaraisten jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

Liitteessä lasku, jolla voit halutessasi maksun suorittaa ja alla vielä aiemmin lähetettyä lisäinfoa.

Toimijoiden seurakausikortti ja kannattajajäsenyys 2018

Seuratoimijoita (valmentajat, ohjaajat, joukkueenjohtajat, huoltajat, tilinhoitajat, työntekijät, hallitus) SJK-junioreissa on mahtavan hieno määrä, noin 110 henkilöä! Se on valtavan hieno voimavara seuralle, ilman teidän jokaisen panosta SJK-junioreiden toiminta ei olisi tällä tasolla mitä se nyt on. Kiitos että olet mukana!

Jokainen SJK:n juniori saa tänä vuonna Seurakausikortin. Kortti sisältyy pelaajan seuramaksuun ja sillä siis pääsee ilmaiseksi kaikkiin SJK:n (kannattajapääty), JymyJussien ja SMJ kotiotteluihin. Kortilla saa myös muita etuja.

Nyt myös jokaisella SJK-junioreiden seuratoimijalla on mahdollisuus lunastaa henkilökohtainen Seurakausikortti itselleen sekä samalla seuran kannattajajäsenyys 2018 monine etuineen hintaan 50 euroa.

Liitteenä on lasku, jolla voit maksaa seurakausikortin ja jäsenyyden. Mikäli et halua tai tarvitse Seurakausikorttia, maksa silti oheisella laskulla seuran henkilöjäsenmaksu 10 euroa vuodelle2018. Toivomme/edellytämme, että jokainen seuran toimija on myös seuran jäsen.

Tähän 50 euron Kannattajajäsenyyteen sisältyy:

–         seurakausikortti SJK:n kannattajapäätyyn (norm. hinta 109€) + JymyJussien ja SMJ:n kotiotteluihin.

–         SJK-junioreiden henkilöjäsenmaksu 10 €.

–         SJK-junioreiden tuubihuivi.

–          Seurakausikorttia näyttämällä saat alennusta Seinäjoen leirintäalueen Minigolfista sekä muita kampanjaetuja leirinnän palveluista.

–         10 euron alennus seuran kesänviettopaikka Pruukinrannan vuokrasta.

–         Lisäksi kortilla saa etuisuuksia/alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta. Esim. urheiluvälinehankinnoista, auton katsastuksesta, auton pesusta, pizzoista, hiusten leikkuusta, ym. Näistä tietoa lisää myöhemmin.

10 euron henkilöjäsenmaksuun nämä etuudet eivät sisälly.

HUOM! Kaikki kannattajajäsenmaksut tulevat SJK-junioreiden Respect-rahastotilille, josta tarvittaessa voidaan tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastusta. Maksut menevät siis hyvään tarkoitukseen.