Vielä pääsee mukaan

Tervetuloa ilmoittautumaan Volkswagenin perhepäivään, joka järjestetään sunnuntaina 29.7. Lakeuden puistossa UEFA U19-poikien EM-lopputurnauksen yhteydessä. Volkswagen tarjoaa kaikille osallistujille liput illan finaaliotteluun, joka alkaa klo 19:30.

Nyt kannattaa tulla mukaan liikkumaan koko perheen voimin. Perhepäivän jälkeen pääset seuraamaan alle 19-vuotiaiden EM-finaalia ja kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon! Perhepäivän tapahtuma-aika tapahtumatorilla klo 12.00-17.00. Kaikki pisteet ovat käytössä koko ajan, joten voitte tulla teille sopivaan aikaan.

Voit ottaa perhepäivään mukaan omat lapsesi, mutta mukaan pääsee myös lapsenlasten tai kummilasten kanssa. Huomioithan, että tapahtumassa on toimintaa sekä aikuisille, että lapsille: Paikalla toimintarasteja, joissa sekä aikuinen että lapsi liikkuvat yhdessä. Toimintarasteilla mm. leikkivarjorasti, jalkapallon pelirasti, leikkirasti 3-6v. lapselle aikuisen kanssa, aikuinen-lapsi temppurasti sekä temppurata. Tämän lisäksi paljon erilaisia liikunnallisia aktiviteettejä.

Osallistuthan myös finaalikulkueeseen, joka starttaa Lakeuden puistosta klo 18.15. Stadionilla se on perillä noin klo 18.45. Mukana kulkueessa on mm. rumpu- ja sambaryhmät, junnujoukkueita ja pyöräsaattue. Tehdään yhdessä finaalipäivästä ikimuistoinen!

Liput jaetaan tapahtumatorilla liikuntasuoritusten jälkeen.

Lipputilaukset alla olevasta linkistä:

https://www.lyyti.fi/reg/Volkswagenin_perhepaiva_Seinajoella_2801

Linkki 1