Vieraissa taas runsasmaalinen tasuri

Vieraissa taas runsasmaalinen tasuri07.08. Pyry Nokia – TP 2-2 (2-2)06 min 1-0 Emile Marian08 min 1-1 Pinduca27 min 1-2 Jussi Markkanen45 min 2-2 Kimmo KulmalaTP-Seinäjoki otti harppauksen kohti ylempää loppusarjaa hakemalla 2-2(2-2) -tasapelin Nokialta, jossa maaleja tehtiin ensimmäisellä puoliajalla tasatahtiin.Kotijoukkue meni johtoon jo kuuden minuutin pelin jälkeen tyypillisen TP:n verkkoon tehdyn maalin ansiosta. Romanialainen Emile Marian pääsi lähietäisyydeltä survomaan pallon Jani Luukkosen taakse pelivälineen käytyä kertaalleen ylähirressä ja Luukkosen jo kertaalleen torjuttuakin.Vieraat iskivät kuitenkin heti takaisin, heikkotasoisella ensimmäisellä puoliajalla hyvän ottelun pelannut Mika Kallio syötti Pinducalle, joka tulitti tasoituksen vain kaksi minuuttia edellisestä.Pruukilaisten riemunhetkiä koettiin noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun oivaan kuntoon päässyt Jussi Markkanen teki johtomaalin.Johto säilyi kuitenkin vain ensimmäisen puoliajan loppuhetkille, kunnes isäntien Kimmo Kulmala tasoitti suoraan vaparista.Maalijuhlat loppuivat onneksi jo ensimmäiseen puoliaikaan, sillä kotijoukkue sai pallon vielä kertaalleen ylähirteen, joskin myös TP:lla oli pari läpiajoa, jotka tuhrittiin.Pruukilaisista onnistuivat hyvin Mika Kallio, Pasi Oksanen ja Jani Honkavaara. Jobinpostina tulivat tietenkin Veli-Pekka Nurmen nilkkavaman uusiutuminen ja Jussi Markkasen päähänsä saama kolhu.Ottelussa palkittiin TP:sta sekä "Kale", että vaihdosta kehtiin tullut Arto Jalasvaara, joka pelasikin taas pirteäsi.Peli ei tasoltaan huimannut. TP:lla oli mahdollisuudet ratkaista kamppailu, mutta taaskaan ei vieraskentällä löytynyt eväitä.