Vierasvaikeudet jatkuivat

Toni Lehtisen edustaman Levadiakoksen vaikeudet vieraskentillä jatkuivat sunnuntaina joukkueen kärsittyä 2-0 (1-0) –tappion alapuolellaan olevalle Asteras Tripolikselle.
Tappion myötä Levadiakos vaipui sarjassa sijalle 11. tasapisteisiin 12. sijalla olevan Iraklis Salonikin kanssa. Asteras Tripolis nousi puolestaan vain kahden pisteen päähän Levadiakoksesta.
Polvivaivojen kanssa paininut "Tono" pääsi kehiin albanialaisen Alban Bushin tilalle ottelun 65. minuutilla Levadiakoksen oltua jo kahden maalin takaa-ajoasemassa.
Ensi sunnuntaina kotonaan mainiosti pelanneella joukkueelle on kasvojen pesuun tilaisuus, mutta pesuhommien onnistuminen vaatii nappisuoritusta, sillä vastaan asettuu ateenalainen suurseura, Panathinaikos, joka on kolmantena sarjassa.