Vierasvoitto tuliaisina

FC Kemi – SJK-j 2-3 (1-1)27 min 1-0 Aleksi Isomäki37 min 1-1 Aatu Kujanpää44 min 1-2 oma maali58 min 1-3 Jussi Vähäpesola73 min 2-3 Aleksi IsomäkiSJK-junioreiden B-junnut pystyivät kääntämään I divisioonan syyskierroksen avausmatsin vieraskentällä edukseen niukasti FC Kemiä vastaan. Kotijoukkue meni vajaan puolen tunnin jälkeen johtoon Aleksi Isomäen osumalla, mutta Aatu Kujanpää tasoitti kamppailun ennen taukoa.Ensimmäinen puoliaika oli melko rikkonainen ja korttien värittämä. Isännistä Konsta Jussila ja Niko-Petteri Kuukasjärvi katselivat keltaista. Vierasjoukkueesta peräti neljä pelaajaa sai katsella keltaista maalivahti Viljami Oravan, Aatu Kujanpään, Onni Valakarin ja Oskari Aunulan jouduttua seuraamaan tuomarin korttien vilahtelua.Toisella jaksolla kortit vähenivät ja maalit lisääntyivät. Ensin FC Kemi sohi pallon omiin ottelun 44. minuutilla ja 58. minuutilla Jussi Vähäpesola vei vieraat kahden maalin johtoon. Tialnne vaikutti ihan hyvältä, mutta seitsemän minuuttia ennen loppua Aleksi Isomäki nosti kotijoukkueen peliin mukaan. Ettei kiirastuli olisi ollut millään tavalla liian helppo, Joona Mäkelä katseli suoraa punaista 76. minuutilla. Tulos jäi kuitenkin vieraille edulliseksi ja näin syyskierros lähti hienosti käyntiin vierasvoitolla.