VIFK liian vahva

VIFK liian vahva TP-Seinäjoen kykykoulujoukkue joutui taipumaan hyvästä ensimmäisestä puoliajasta huolimatta VIFK:n vastaavalle ryhmälle lukemin 3-1 (0-1).Isäntien ja ottelun avausmaalin viimeisteli aamulla Piirin joukkuetta vastaan onnistunut Janne Tuohisaari. Lähtökohdat iltapäiväottelulle eivät olleet erityisen hyvät, sillä otteluun joukkue lähti pahasti rampana. Aamuisen ottelun jälkeen sairastui vatsatautiin vielä yksi pelaaja ja joukkueen valmentaja Petri "Kane" Kangaskokko joutui jäämään kotiin 40 asteen kuumeessa.Aamuisesta ottelustahan oli poissa jo kaksi pelaajaa loukkaantumisten vuoksi. Näin vaihtopelaajien määrä supistui kahteen, varamaalivahdin lisäksi. Ensimmäisellä jaksolla TP-Seinäjoki pystyi vielä haastamaan VIFK:n, joskin jakson loppupuolella vierailijat jo hallitsivat ottelua. Toisella puoliskolla kunto alkoi pettää, takanahan oli aamuinen ottelu piirin kykyryhmää vastaan ja muutama pelaaja pelasi keskenkuntoisena johtuen viime viikon flunssa-aallosta.Hyviäkin asioita ottelusta silti löytyy. Vaikka VIFK ansaitusti voitti ottelun, pystyivät oranssipaitaiset luomaan ajoittain mukavasti maalintekopaikkoja ja ottelun tempo pystyttiin pitämään vauhdikkaana. Tämä oli kolmas ja viimeinen kykykouluturnaus tälle syksylle. Näiden turnausten perusteella piirijoukkueen johto valitsee n. 25-30 pelaajaa piiriehdokasleirille joka järjestetään 9.-10.12.