Viikko alkoi voitolla ja tappiolla

SJK-junioreiden juhannusviikko alkoi vierastappiolla ja reippaalla kotivoitolla P14-ikäluokan Kakkosen ottelussa yhteistyöseura Laihian Lujaa vastaan Linnanpuistossa. Kotijoukkue tuhlaili 10-2 -voitosta huolimatta toisen mokoman maalipaikkoja ollen tällä kertaa selvästi parempi joukkue.

Aleksi Naamanka pommitti matsissa peräti kuusi maalia neljän muun osuman jakaannuttua neljälle eri pelaajalle. Toisen puoliajan alussa vieraiden Jonathan Niemi pääsi kolmen minuutin sisään tekemään kaksi lohdutusosumaa Lujalle.

Yhtä hyvin ei sujunut P12-ikäluokan Kakkosen matsissa Vaasan Monitoimiviheriöllä, missä BK-48 oli vahvempi lukemin 5-2. Ottelun kaikki maalit nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla. Kotijoukkueen Frej Kaslin ja vieraiden Oliver Eteläaho onnistuivat kumpikin maalinteossa kahdesti.

Matsikuvia Linnanpuistossa pelatusta ottelusta voi käydä katselemassa täältä.