Viikko päättyi turnaukseen

Viikko päättyi turnaukseen TP-Seinäjoen ysikolmosten leiriviikko Cambridgessa päättyi turnaukseen, jossa pojat pelasivat keskenään.TP Chelsea ja TP Liverpool jaettiin kolmeen joukkueeseen, jotka pelasivat keskenään miniturnauksen. Ottelut kestivät kukin 30 minuuttia.Ensimmäisessä ottelussa voitto kirjattiin joukkueelle, jonka maaleista vastasivat Samuli Kiviaho ja Markus Peltola. Toisessa ottelussa pinnat jaettiin 1-1 -tuloksella Joel Peraston vietyä ryhmänsä johtoon. Jesse Jääskeläinen kuitenkin tasoitti ottelun numeroihin 1-1 komealla vaparimaalilla. Viimeisessä pelissä Akseli Metsä-Ketelän ja Antikaisen maalit näyttivät riittävän voittoon, mutta viimeisten viiden minuutin aikana Joel Perasto iski kahdesti ja pisteet jaettiin numeroin 2-2.Kaikki ottelut pelattiin kerrassaan upean sään suosiessa junnujen päätöstapahtumaa, joka kruunattiin vielä rankakrikisalla. Kisan finaaliin etenivät Joonas Kuivalainen ja Jaice Vierikko, joka joutui lopulta tunnustamaan nuoren veskarin paremmakseen.Aurinko lämmittää Cambridgessa edelleen ja tuota pikaa koko ryhmä pakkautuu bussiin lähtien kohti Lontoota, missä luvassa ovat Valioliigan ottelut Fulham – Derby ja West Ham – Sunderland.