Virkiä haki voiton Areenasta

Virkiä haki voiton Areenasta Lapuan Virkiä aiheutti TP-Seinäjoelle harjoituskauden ensimmäisen tappion kaatamalla oranssipaidat torstai-iltana Areenassa 1-2 (0-1).TP oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta esitys ei häikäissyt ja varsinaisia maalintekopaikkoja Virkiällä oli saman verran kuin kotijoukkueella. Oranssipaidoista Mikael Muurimäki ehti tuhlata muutaman tilanteen ensimmäisellä jaksolla. Lasse Männikkö puolestaan joutuu ottamaan avausmaalin piikkiinsä, sillä mies kompuroi pallon kanssa alueella ja päästi Ville Talvitien ampumaan lapualaiset johtoon.Toisella puoliajalla Muurimäki sitten onnistui maalinteossa pelattuaan näppärän seinän vaihdosta tulleen Henri Salon kanssa ja karattuaan läpi. Topias Tervasmäki kuitenkin puski luukulta voittomaalin ex-teepee Jari-Pekka Luoman tarkasta kulmapotkusta.Virkiä oli matkassa ilman maalivahtia ja niinpä Jarmo Rahnasto ja Timo Ulvila saivat kunnian pelata ottelun puoliksi vieraiden maalinsuulla.TP-Seinäjoki: Ahola, Männikkö, Lehtinen, Niemi, Nuojua, Ylinen, Mäki-Maunus, Oksanen, Huttu, Lampinen, Muurimäki (vaihdosta: Tuomisto, Leppänen, Pekkanen, Jääskeläinen, Salo)