Voitto irtosi Polarin osumilla

SJK-juniorit B/2 – Sepsi-78 4-3 (2-3)

04 min 1-0 Matti Vähäpesola

10 min 1-1 Ville Hautala

20 min 1-2 Habibullah Husseini

29 min 2-2 Aatu Metsä-Ketelä

34 min 2-3 Mikael Kytölä

53 min 3-3 Lauri Polari

72 min 4-3 Lauri Polari

SJK-junioreiden B/2 joukkue puristi voiton ikäluokan II divisioonan ottelussa Prunttimäessä paikallisvastustaja Sepsi-78:sta Lauri Polarin kahdella toisen puoliajan maalilla.

Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi mustanuttuisten toimesta hyvin Matti Vähäpesola viimeisteltyä johtomaalin jo kamppailun neljännellä pelimnuutilla, mutta naapuriseura tasoitti nopeasti Ville Hautalan toimesta pelikellon ehdittyä 10. minuutin kohdalle.

Vierasjoukkueena esiintynyt Sepsi-78 meni ottelussa johtoon Habibullah Husseinin osumalla 20. minuutin pelin jälkeen, mutta viime viikonloppuna C15 Kakkostason lopputurnauksessa maaleja tiuhaan tulittanut Aatu Metsä-Ketelä jatkoi tehtailuaan tasoittaen kamppailun 29. minuutilla.

Johto kesti kuitenkin vain viitisen minuuttia ennen kuin Sepsi-78 siirtyi uudelleen johtoon, nyt maalintekijänä toimi Mikael Kytölä, joak on ehtinyt pelata myös SJK-junioreissa aikaisemmin.

Toisella puoliajalla peli kääntyi isännilel Lauri Polarin kahdella maalilla. Ensin syntyi tasoitus ottelun 53. minuutilla ja voittomaali puolestaan 72. minuutilla.

B/2 on aloittanut syyskierroksen nyt voitolla ja tappiolla ollen tasaisessa sarjassa tasapisteissä jaetulla kakkossijalla yhdessä Sepsi-78:n, I-JBK:n ja Sporting Kristinan kanssa. Vain VPS-j/2 on voittanut molemmat ottelunsa.