Voitto luisui käsistä viime minuuteilla

Voitto luisui käsistä viime minuuteilla TP-Seinäjoki – Jyväskylä United 2-2 (2-0)30 min 1-0 Ville Pekkanen38 min 2-0 Mikko Ylihärsilä85 min 2-1 Jussi Kekäläinen87 min 2-2 Sukru UzunerTP-Seinäjoki näytti venyttävän voittoputkeaan Kakkosen itälohkossa jo viiden ottelun mittaiseksi, mutta toisin kävi. Jyväskylä United tasoitti oranssipaitojen kahden maalin johdon viime minuuteilla ja oli lopulta lähempänä voittoa ottelussa.Ensimmäisen puoliajan jälkeen kaikki näytti vielä hyvältä. Ville Pekkanen täräytti puolen tunnin kohdalla vasurillaan kierteisen unelmavedon ylänurkkaan Tero Mäkipelkolan toimiessa tilanteen alullepanijana. Tämän jälkeen TP:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen tehnyt Alex Lopez vapautti hyvällä pystysyötöllä Mikko Ylihärsilän läpiajoon, tämä karisti kannoillaan roikkuneen puolustajan ja laukoi taukonumeroiksi 2-0.Toisella jaksolla kentälle tuli passiivinen kotijoukkue, minkä vieraat käyttivät hyväkseen. Unitedin hallinta ei kuitenkaan näyttänyt johtavan mihinkään konkreettiseen, sillä todelliset maalipaikat olivat vähissä ja Jukka-Pekka Kivimäki vireessä TP:n maalilla.Viisi minuuttia ennen loppua kotijoukkueen päässä kuitenkin lopulta pitkän painostuksen jälkeen helähti. Jussi Kekäläinen laukoi tarkasti rangaistusalueen kulmalta alanurkkaan Aki Katajamäen syötöstä. Oranssipaidat olivat tuskin ehtineet toipua tästä, kun peli oli jo 2-2. Sukru Uzuner ampui lähes vastaavalla tavalla Timo Korhosen esityöstä pallon toistamiseen TP:n verkkoon. Kuin pisteeksi iin päälle Katajamäki pelattiin vielä läpi pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa, mutta Kivimäen loistotorjunta pelasti oranssipaidoille sentään yhden pisteen.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Lehtinen, Niemi, Nuojua, Asuintupa, Mäkipelkola (39. Saranpää), Mäki-Maunus (72. Oksanen), Huttu, Pekkanen, Lopez (v, 57. Ylinen), Ylihärsilä