Voitto nihkeällä esityksellä

Voitto nihkeällä esityksellä TP-Seinäjoki – OPS 3-0 (2-0)TP:n maalit: Olli Rintamäki 2, Jere JääskeläinenTP-Seinäjoen A-juniorit jatkavat täysin pistein kahden kierroksen jälkeen Ykkösen pohjoislohkossa. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa 12 pelaajalla matkassa ollut ja otteluun myöhässä saapunut OPS kaatui numeroiden valossa selvästi, mutta TP:n esitys sen sijaan jätti paljon parantamisen varaa. Oranssipaidoilla oli käytössä lähes paras mahdollinen materiaali, siitä huolimatta varsinkin keskialueella tuli aivan liikaa harhasyöttöjä eikä kotijoukkue pystynyt pitämään kunnon tempoa yllä vähäväkistä vierailijaa vastaan.TP joka tapauksessa aloitti pelin räväkästi, sillä jo muutaman minuutin jälkeen Olli Rintamäki karvasi pallon OPS:n puolustukselta ja nosti pelivälineen maaliin. Rintamäen ja toisen kärkimiehen Jussi Kankaanpään yhteistyö toimi ottelun alussa hyvin ja vahva Kankaanpää jakeli päällään hyviä palloja kanssapelaajilleen. Aivan avausjakson lopussa Rintamäki juoksi OPS:n linjasta läpi ja numeroiksi 2-0.Tommi Haanpään sisääntulo kotijoukkueen vasemmalle laidalle toi toisella puoliajalla muutamia hyviä tilanteita, mutta ei TP ottelussa mitenkään maalintekopaikoilla juhlinut. Toki myös Matti Tervasmäellä oli rauhallinen iltapäivä omalla maalillaan.Ottelu lässähti loppua kohti ja näytti jo päättyvän TP:n kahden maalin voittoon, kunnes Jere Jääskeläinen ryösti hyökkäysalueella pallon, ajoi sisään ja laukoi alanurkkaan loppunumerot.TP-Seinäjoki: Matti Tervasmäki, Anssi Syrjämäki, Olli Alkio, Rami Sariola, Juuso Pitkäranta, Ilpo Tuulari, Teemu Rajala, Jere Jääskeläinen, Sami El-Bash, Olli Rintamäki, Jussi Kankaanpää (vaihdosta: Teemu Vilppola, Tommi Haanpää, Mikko Hyytiä, Juha Kangasluoma, Mikko Saarenpää)