Voittoputki jatkuu

Voittoputki jatkuu TP-Seinäjoki – JBK 2-1 (2-0)01 min 1-0 Mikko Ylihärsilä34 min 2-0 Mikko Ylihärsilä50 min 2-1 Jonas SandlinTP-Seinäjoki jatkoi nousukiitoaan ja nappasi jo kolmannen peräkkäisen voittonsa Kakkosen pohjoislohkossa.JBK-ottelu ei tarjonnut yleisölle suuria hienouksia, mutta sitäkin enemmän kamppailua. Öja- ja YPA-peleissä oranssipaidat pääsivät huseeraamaan kentällä mielin määrin, mutta JBK:ta vastaan aikaa ja tilaa oli selvästi vähemmän. Varmasti osittain tämän takia TP:n syöttöpeli ei kulkenut aivan parin edellisen ottelun malliin."Nyt ei ollut niin tasapainoinen esitys. Kuitenkin hyvien jaksojen aikana pystytään tekemään maali ja vastaavasti helpot maalit omiin ovat jääneet pois", valmentaja Jari Kujala oli kokonaisuutena tyytyväinen.TP sai todellisen salama-alun otteluun, sillä jo 30 sekunnin kohdalla verkko heilahti JBK:n päädyssä. Mikko Ylihärsilä nosti vasurillaan pallon ylänurkkaan Jani Asuintuvan ja Jari-Pekka Luoman esityöstä. Luomalla itsellään oli pian tämän jälkeen täydellinen avopaikka puskea 2-0 tyhjään maaliin.Hyvän alun jälkeen oranssipaitojen ote hiipui, mutta siitä huolimatta toinenkin maali syntyi. Ylihärsilä sai melko rauhassa pyörähdellä JBK:n topparien keskellä ja laukoa kauden 14. osumansa 15 ottelussa.Toisen puoliajan alussa tapahtui se, mistä oli jo merkkejä ilmassa: Jonas Sandlin kavensi vieraille kulmapotkusta. Tasoitus ei kuitenkaan ollut kovin lähellä.Ville Pekkanen sai pelin tiimellyksessä puujalan ja tuli vaihtoon. Neljä ottelua TP:ssä pelannut ja puolustukseen tiiviyttä tuonut Janne Salli saattoi esiintyä tällä erää viimeistä kertaa oranssipaitojen riveissä. Petri Niemi on kuitenkin tervehtynyt ja käytettävissä topparin tontille.TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää, Nuojua, Salli, Asuintupa, Lampi, Ylinen, Huttu, Pekkanen (53. Mäki-Maunus), Ylihärsilä (86. Kivimäki), Luoma (66. Niemi)