VPS otti pinnat

VPS otti pinnatTP-Seinäjoen Ysiseiskojen oranssi joukkue kohtasi torstaina Raviradan kentällä 1-div. ottelussa VPS-j Raidan Vaasasta ja loppuvihellyksen kuuluessa oli lukemat vierailijoille 3-1(1-1).Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä ja tilanteita tuli molempiin päihin tasaisella tahdilla. TP:n oranssi joukkue siirtyi 1-0 johtoon, kun ottelua oli pelattu 13 min Matias Siukolan toimiessa maalarina Teemu Seppelvirran hyvästä läpisyötöstä.Vierailijat tasoittivat pelin 1-1 18 min kohdalla. Oranssin joukkueen pelaajat lopettivat pelaamisen pelaajien luultua pallon menneen sivurajasta yli purun jälkeen, mutta VPS:n pelaaja piti pallon kentällä, keskitti maalille ja lukemat tasan. Jälleen kerran pieni herpaantuminen peliotteessa aiheutti takaiskumaalin. Puoliajalle mentiin lukemissa 1-1.Toinen puoliaika käynnistyi ja toipilaana pelannut oranssin joukkueen pelin dynamo Jesse Välimäkijouduttiin vaihtamaan kentältä, kun ei ollut vielä flunssan jäljiltä aivan täydessä pelikunnossa. Siihen asti Jesse oli keskikentän kapellimestarina kotijoukkueen paras pelaaja. Ote siirtyi pelin edetessä yhä enemmän vierailijoille ja kun peliä oli pelattu 41 min VPS siirtyi 1-2 johtoon alakerrassa tapahtuneesta syöttöharhasta. Ja tästä 5 min etiäpäin ja lukemat 1-3 hyvän hyökkäyskuvion päätteeksi. Loppupeli oli sitten enemmän tai vähemmän pelailua, jossa mitään pelin hienouksia ei ainakaan kotijoukkue päässyt esittämään.Ekan jakson peli oli oranssilta joukkueelta hyvää ja yritteliästä peliä ja painetta saatiin luotua mukavasti Vepsun maalille. Toinen puoliaika oli sitten erilainen, jalat eivät enää liikkkuneet, syötöt eivät menneet omille ja oltiin aina vähän myöhässä tilanteista. Pojat totesivatkin itse pelin jälkeen, että tänään ei mennyt peli ihan putkeen.No, kaiken kaikkiaan positiivisiakin esityksiä kentällä oli. -98 apu Matias Siukola juoksi ja raatoi kentällä monen pelaajan edestä varsin miehekkäästi, Jesse Välimäki pelasi hyvän pelin niin kauan kunnes joutui tulemaan vaihtoon. Jesse, kun tervehtyy kunnolla, on pelimies isolla p:llä ja uskaltaa ottaa vastuuta joukkueen pelaamisesta.Vielä ensi viikon tiistaina on yksi ottelu sarjassa jäljellä kun VPS-j musta tulee Raviradan viheriölle Oranssin joukkuen vieraaksi. Pojat puhuivatkin, että siihen otteluun hyvä fiilis päälle heti alkuverryttelystä lähtien ja pinnat hyvällä pelillä kotiin!