Ysikasien kohtalona neljäs sija

Ysikasien kohtalona neljäs sijaTP-Seinäjoen ysikasien kohtaloksi muodostui neljäs sija siipirikolla ryhmällä talvisarjan finaaleissa Wallsport Areenassa.
Aamun ensimmäisessä ottelussa VPS Ajax osoittautui taitavalla, mutta kovin kapealla ryhmällään 1-0 (0-0) paremmaksi oivallisen puolustustaistelun päätteeksi. Toisessa ottelussa FF jaro puolestaan kaatoi KPV:n samoin numeroin.
Liekö niin, että TP-Seinäjoenkin nippu väsyi, sillä KPV pääsi kuin pääsikin yllättäen hankkiutumaan kolmen maalin johtoon, vaikka olikin totaalisesti jyrän alla ensimmäisellä puoliajalla. Lopulta KPV vei pronssiottelun nimiinsä 4-2 (1-0), vaikka Matias Siukola nosti kahdella maalillaan kotijoukkueen maalin päähän toisella puoliajalla.
Talvisarjan voiton vei ansaitusti pietarsaarelaisen FF Jaron joukkue kaatamalla VPS:n finaalissa 3-0.