Ysikasien sarjakausi päätökseen

Ysikasien sarjakausi päätökseenTP-Seinäjoen ysikasien sarjakausi saatiin lauantaina Lapualla päätökseen varsin värikkäissä tunnelmissa. Musta joukkue kaatoi ensimmäisessä ottelussaan Virkiän 4-3 nousten tappioasemasta voittoon. Alex Kivimäki viimeisteli kaksi maalia Dave Haukkalan ja Konsta Keski-Hynnilän maalattua kertaalleen.Toisessa ottelussa Musta kukisti todella räikeästä tuomaroinnista huolimatta Ponnistuksen 2-1 nousten taas takaa voittoon huikeassa iskussa olleen Dave Haukkalan kahdella maalilla.Oranssi kärsi ensimmäisessä ottelussaan 5-2 –tappion Ponnistukselle johdettuaan ottelua vielä noin kymmenen minuuttia enne loppua. Tuurintynkäkin katosi matkalla kokonaan, mutta toisessa pelissään Oranssi piti Virkiän pihdeissään totaalisesti voittaen 3-1. Kavennuksensa Virkiä sai kun peliaikaa oli enää pari minuuttia jäljellä.