Ysikasit hurjina

TP-Seinäjoki – Kraft 6-1 (1-1)19min 1-0 Sameli Haapamäki29min 1-1 vastustaja31min 2-1 Juho Jaatinen39min 3-1 Konsta Keski-Hynnilä40min 4-1 Sameli Haapamäki49min 5-1 Juho Jaatinen50min 6-1 Sameli HaapamäkiTP-Seinäjoen -98 nuoret saivat harjoitusotteluunsa vastustajaksi Närpiön Kraftin vastaavan ikäryhmän. Viimeksi joukkueet olivat vastakkain syksyllä piirisarjan viimeisellä kierroksella jolloin pisteet tasattiin Närpiössä lukemin 2-2.Ottelu alkoi oranssipaitaisten hallitessa kenttätapahtumia. TP loi maalipaikkoja tasaiseen tahtiin mutta maalin makuun päästiin vasta kun ottelua oli kulunut 19min, Konsta Keski-Hynnilä nousi vasemmalta ja tarjoili paikan Sameli Haapamäelle joka ei erehtynyt vaan täräytti tilanteeksi 1-0.Kraft ei saanut luotua useita paikkoja mutta sen yhdenkin paikan he käyttivät tehokkaasti hyödyksi pelikellon näyttäessä 29min. Tauolle mentiin siis tasalukemissa 1-1.Toisella jaksolla TP:n nuoret pelimiehet laittoivat vastustajan maaliverkot tötterölle.31 minuutilla Juho Jaatinen pamautti pelivälineen verkon perukoille Konstan esityöstä tilanne 2-1.Mitä pidemmälle peli eteni sitä selvemmin peli oli oranssipaitaisten hallinnassa. Hienon ottelun vasemman linkin paikalla pelannut Konsta Keski-Hynnilä viimeisteli tilanteeksi 3-1 kun pelikello näytti 39 minuuttia. Tästä vain minuutti kun Sameli Haapamäki muutti numerot 4-1 Olli Keskisen syötöstä. Minuutteja kellossa 49 kun Jaatisen Juho lisäsi TP:n johdon jo 5-1.Vielä saatiin kerran pallo vastustajan maaliin kun Matias Siukola teki esityön Samelin hattutempulle, loppulukemiksi 6-1.Joukkue pelasi hyvällä asenteella ja valmentajia ilahdutti suuresti kuinka treeneissä harjoitellut asiat alkavat näkyä myös pelissä. Puolustuksen keskustassa pelasivat Matias Siukola ja Risto Kylmäkorpi vakuuttavan rauhallisesti ja varmasti. Laitapakkeina Olli Keskinen ja Joonatan Mäenpää pitivät Kraftin laitanousut hyvin kurissa ja kokonaisuutena puolustuslinjan pelaaminen oli ottelussa erinomaista. Keskustassa Alex Kivimäen ja Joona Liesteen pelaaminen parantuu peli peliltä, myös puolustus pelaaminen kaksikolla alkaa näyttää siltä mitä tavoitellaan. Alex pääsi myös näyttämään taitojaan muutamalla upealla syötöllä jotka avasivat Kraftin puolustuksen helposti.Laitalinkkeinä raatoivat Konsta Keski-Hynnilä, Olli Koivukangas ja Miika Lehtola. Etenkin Konsta oli tässä pelissä pitelemätön ja aiheutti nousuillaan jatkuvasti vaikeuksia Kraftin puolustukselle.Kärjessä viilettivät Sameli Haapamäki, Juho Jaatinen ja Konstantin "Kössi" Eremenkov joka ei tällä kertaa pelannut tolppien välissä, käsivarren vammasta johtuen. Kaikki kolme olivat jatkuvasti vastustajan puolustuksen riesana ja onnistuivat kiitettävästi. Maalissa Mikael Matihalti pelasi keskittyneesti ja hoiti varmasti Kraftin muutamat maalinteko tilanteet.