Ysikasit veivät toisenkin keskinäisen

Ykkösdivisioonaan hienosti selviytyneet TP:n 98-syntyneiden joukkue ja Taitokoulu kohtasivat toisensa tiistaina harjoituskentällä. Kyseessä oli joukkueiden kauden toinen kohtaaminen ysikasien viedessä ensimmäisen niukasti 1-0.Ysikasien riveistä olivat poissa mm. jouppilanvuoren juoksukonekaksikko Eetu Mäkelä ja Sameli Haapamäki sekä puolustuslinjasta Julius Tall ja Risto Kylmäkorpi, joten fläppitaululle piirreltiin enemmän ympyröitä ja viivoja kuin normaalisti ennen ottelun alkua.Ensimmäisen ottelun kaltaista tasaista taistelua ei tällä kerta nähty vaan ysikasit voittivat ottelun lopulta 7-1. Ysikaseilta tuntui tiistaina onnistuvan kaikki kun taas taitokoulu ei jostain syystä tuntunut saavan ottelusta oikein kunnon otetta missään vaiheessa.Peli alkoi ysikasien hallinnalla ja hyviä tilanteita luotiin tasaisesti läpi koko ottelun. Alakerran kolmikko Konsta Keski-Hynnilä – Matias Siukola – Markus Laakso pelasivat maltilla puolustaen kuitenkin hurjalla asenteella ja keskikentällä Alex Kivimäki ja ysiseiskoista lainalla ollut taitava Matti Lähde dominoivat keskikenttää. Laitalinkkeinä Lassi Peltoniemi ja Joona Lieste loivat useita vaarallisia tilanteita taitokoulun maalille. Mikael Matihalti torjui tasaisen varmasti läpi ottelun.Maalitehtailun aloitti 7. minuutilla Alex Kivimäki normivedolla 10 metristä vasempaan yläkulmaan. Minuuttia myöhemmin kahteen nollaan jatkoi kaukovedolla loistavan pelin ensimmäistä kertaa puolustuksen pohjalla pelannut Matias Siukola. Kolmeen nollaan tykitti Konstantin Eremenkov, joka siirtyi osumallaan todennäköisesti ykkösdivisioonan maalivahtien maalintekotilaston kärkeen. Emil Pannulan hieno kavennus 23. minuutilla herätti taitokoulussa vielä pienen toivon kipinän mutta kun laitalinkkinä armottomasti taistellut Elmo Saikkonen vei 30. minuutilla ysikasit jo 4-1 johtoon, alkoi lopputulos olla selvillä. Toisella puoliskolla Juho Jaatisen ”muulin potku” lisäsi johdon jo neljään maaliin ja Markus Laakson kaukoveto viiteen. Loppunumerot 7-1 sinetöi illan toisella maalillaan Konstantin Eremenkov, jolle valmennusjohto lupasi alustavasti jatkossa minuutteja vielä tolppien välissäkin