Ysikolmoset evakossa

Ysikolmoset evakossa TP-Seinäjoen ysikolmoset kävivät evakkorekireissulla, vaikkei edes ollut lunta. Joukkue järjesti talvisarjaturnauksen Pietarsaaren Tellushallissa FF Jaron junioreiden ystävällisellä avustuksella. Kolmas turnaukseen osallistunut ryhmä oli Jyväskylän Jalkapalloklubi, eli tuttavallisesti JJK.Ensimmäisessä matsissa JJK oli oranssinuttuisia parempi numeroin 2-0. JJK voitti myös toisen ottelunsa kaadettuaan kotihallissaan pelanneen FF Jaron samoin numeroin, eli 2-0.Kolmannessa ottelussa TP-Seinäjoki ja Veikkausliigassa pelaavan FF Jaron jälkikasvu pelasivat tasapelin numeroin 1-1 Taavi Ahopellon vietyä TP:n johtoon jo 10. minuutin pelin jälkeen. FF Jaro nousi kuitenkin tasoihin jo ensimmäisellä puoliajalla ja pistejako jäi myös lopulliseksi tulokseksi.TP-Seinäjoki oli matkassa ryhmällä, jossa pelasivat Ahopelto, Hautala, Mäkinen, Kiviaho, Kuivalainen, Metsä-Ketelä, Huilla, Miilumäki, Mäkelä, Peltola, Perasto, Rinta-Antila, Ruismäki, Viljanen, Salonpää, Niemelä.Joukkueenjohtaja Pertti Mäkinen kiitteli turnamentin jälkeen erityisesti FF Jaroa hallista, sekä Jukka Metsä-Ketelää ja Jari-Pekka Hautalaa.