Ysikolmosille yksi voitto

Ysikolmosille yksi voitto GBK – TP-Liverpool 0-3 (0-1)10 min 0-1 Akseli Metsä-Ketelä65 min 0-2 Joel Perasto72 min 0-3 Tuomas KarjanlahtiTP-Seinäjoen 93-Liverpool -juniorit avasivat talvisarjaturnauksen Oulun Heinäpään uudessa hallissa vahvasti kaatamalla kokkolalaisen GBK:n selvin numeroin 3-0.Maalinteon avasi jo kymmenen minuutin pelin jälkeen Akseli Metsä-Ketelä. Toisella puoliajalla Joel Perasto teki oranssinuttujen toisen osuman 65. minuutilla ja maalivahtina yleensä esiintyvä Tuomas Karjanlahti sinetöi loppunumerot 72. minuutilla.OLS Keltainen – TP-Liverpool 7-0 (3-0)05 min 1-0 Jani Mäkelä08 min 2-0 Veini Rikkinen30 min 3-0 Juho-Pekka Häikiä (rp)41 min 4-0 Veini Rikkinen49 min 5-0 Veini Rikkinen69 min 6-0 Tuukka Lappalainen76 min 7-0 Petri KorpelaJos ensimmäinen ottelu sujuikin mainiosti, toinen alkoi mahdollisimman murheellisesti ja jatkui samalla tavalla hamaan loppuun saakka. OLS:n Keltainen iski nimittäin kolmen minuutin sisään kahdesti Jani Mkelän maalattua viiden minuutin kohdalla ja Veini Rikkisen iskettyä uudelleen jo kahdeksannella minuutilla.Tahti jatkui samanlaisena kohti ottelun loppua. Puolen tunnin jälkeen Juho-Pekka Häikiä rankkarista kotijoukkueen kolmannen osuman ja heti tauon jälkeen Rikkinen vei isännät jo neljän maalin johtoon.Kotijoukkueen viides osuma oli Rikkiselle jo kolmas, mutta OLS ei lopettanut tulitustaan siihenkään, vaan Tuukka Lappalainen ja Petri Korpela sinetöivät tyrmäävän 7-0 -tuloksen.Kolmen Oulussa pelanneen joukkueen lisäksi sarjassa ovat mukana JJK Jyväskylästä, VIFK ja FF Jaro.OLS Sininen – TP-Chelsea 5-2 (2-2)10 min 0-1 Veli-Pekka Pajula19 min 1-1 Markus Honkanen24 min 2-1 Markus Honkanen28 min 2-2 Juha Loponen45 min 3-2 Lassi Lohi49 min 4-2 Lassi Lohi67 min 5-2 Lassi LohiTP-Chelsea puolestaan aloitti oman ottelunsa samaan tyyliin Veli-Pekka Pajulan vietyä vieraat OLS Sinistä vastaan johtoon jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. OLS:n Sininen kuitenkin käänsi tilanteen edukseen Markus Honkasen kahdella maalilla. Juha Loponen nosti TP:n vielä tasoihin, mutta toisen jakson ensimmäisen kymmenen minuutin aikana Lassi Lohi teki kaksi maalia vieden isännät kahden maalin johtoon.Hattutemppunsa Lohi täydensi ottelun 67. minuutilla viden OLS:n Sinisen jo kolmen maalin johtoon.