Ysinelosten Mustien vire jatkuu

Ysinelosten Mustien vire jatkuu Huono-onnisen syyskauden alun jälkeen Ysinelosten Mustat ovat löytäneet hyvän pelivireen ja voittivat maanataina Linnanpuiston kentällä KieHan Ähtäristä selvin numeroin 8-3, tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.Vieraat ottivat alussa salamalähdön. Kun peliä oli pelattu vain vajaat pari minuuttia teki KieHa kauden komeimman maalin tässä sarjassa. Suora laukaus ilmasta rangaistusalueen rajalta aivan maalin yläkulmaan. Sen jälkeen peli oli enimmäkseen kotijoukkueen hallinnassa ensimmäisen jakson, mutta palloa ei saatu maaliin kuin kerran Aleksi Ahon antamasta kulmapotkusta, jonka topparina pelannut Veli-Pekka Pajula kävi puskemassa verkon perukoille.Toisen jakson Mustat aloittivat samalla tavoin kuin vierasjoukkue ensimmäisen. Jaksoa oli pelattu vain pari minuuttia kun Raitt Peltoja onnistui maalin teossa. Muutama minuutti tästä ja kotijoukkue sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen kulman tuntumasta. Siitä Otto Nyyssölä laukoi kierteisellä potkula tilanteeksi 3-1. Seuraavaan maaliin mallikkaan esityön teki Hannes Salmi. Hän taisteli pallon itselleen ja keskitti maalille vapaana olleelle Raitille, joka ei tilanteesta erehtynyt. 5-1 maalin teki Aleksi Aho ohjattuaan tolpasta kimmonneen pallon maaliin. Sama kaveri antoi erinomaisen syötön seuraavaan maaliin, jonka Raitt kävi tällä kertaa viimeistelemässä. Vieraat vaihtoivat tämän jälkeen ryhmitystään ja pääsivät luomaan muutamia vaarallisia tilanteita. KieHa kavensi kahdella nopealla maalilla tilanteeksi 6-3, mutta kotijoukkue taas terästäytyi eikä antanut vieraille enempää maaleja. Puoliajan lopulla numeroita kaunisteli vielä Oskari Mikkilä tarkalla vedolla yläkulmaan ja illan viimeistä malista vastasi neljännellä osumallaan Raitt Peltoja.Koko joukkue pelasi syyskauden parhaimman pelinsä. Palloa liikuteltiin hienoilla syötöillä ja kaksinkamppailuja voitettiin selvästi vieraita enemmän. Keskikentällä pelintekijöinä pelasivat mainoin ottelun pelanneet Hannes Salmi ja Miki Kattelus, Kustaa Kangas ja Joni Petäjävirta pelasivat hyvän ottelun vuorotellen oikeana laitapakkina ja keskikentällä, vasempana puolustajana pelasi erinomaisia otteita esittänyt vuotta nuoremmista lainalla ollut Konsta Iakovlev. Joukkueen puolustus on oppinut luottamaan maalivahtiisa Panu Leppään ja uskaltaa pelata monia tiukkoja tilanteita hänen kauttaan. Panu torjui muutamia pahoja tilanteita, mutta ei voinut mitään vieraiden maaleille.Vieraiden joukkueesta esiintyvät edukseen yleisurheilussakin menestynyt Aleksi Tuononen sekä laajalla säteellä raatanut Teemu Nyyssölä.