Ysiseiskoille niukka tappio

TP-Seinäjoen ysiseiskat vierailivat keskiviikkoiltana Vaasassa VPS:n vieraana Alkulan hiekkakentällä.Tasaisessa ottelussa kotijoukkue VPS vei voiton niukasti 1-0 (0-0). VPS oli ottelun alussa hallitsevampi joukkue. Epätasainen hiekkakenttä teki oranssipaitojen pelityylin mukaisen lyhytsyöttöpelin erittäin hankalaksi. Pallot pomppivat ja syötöt olivat epätarkkoja. Toisella puoliajalla peliä yritettiin hieman yksinkertaistaa. Ottelun ainut maali syntyi vapaapotkusta n. 25 metristä. Tälle maalille TP:n hyvin pelannut maalivahti Henri Kallio-Kurssi ei voinut mitään.Varsinkin toisen jakson loppupuolella TP sai omaa peliään kulkemaan ja paine siirtyi raitapaitojen päätyyn, mitään huippuvaarallisia tilanteita ei kuitenkaan pelissä päässyt syntymään. Lopputulos oli varmaankin aikalailla oikeuden mukainen. VPS oli nälkäisempi, kovempi kaksinkamppailuissa ja he halusivat todella voittaa tämän kärkiottelun.Pelin jälkeisessä loppupalaverissa pojille puhuttiinkin, että tällaisissa otteluissa ei enää riitä, että "ollaan kentällä" vaan jokaisen on laitettava itsensä 100%:sesti peliin. Muuten ei peli kulje ja tulee sellainen " vähän haluttoman virkamiespalloilun" maku pelaamisesta. Perjantaina yritetään tämankaltaista pelityyliä seuraavan kerran -96:n aluesarjan ottelussa Kraftia vastaan.