Ysit ja kympit Jyväskylään

SJK-junioreiden ysit ja kympit reissaavat anivarhain sunnuntaiaamuna kohti Jyväskylää. Talven mittaan Suomen Palloliiton Aluvalmennuskeskuksen testeissä käyvät myös 2007- ja 2008 –syntyneiden joukkueet.

SJK-junioreiden lisäksi tässä kuviossa ovat mukana myös Jyväskylän Jalkapalloklubi, Kuopion Palloseura ja joensuulainen JIPPO.

Sunnuntai starttaa meidän joukkueidemme osalta tietenkin matkustamisella Jyväskylään. Hipposhallissa on luvassa viisi erilaista testausta, sekä pelaaja- ja valmentajakoulutusta ja lounasruokailu.

Illalla molemmat joukkueet kohtaavat 1 x 25 minuutin mittaisissa Vehkahallissa pelattavissa otteluissa KuPS:n ja JIPPO:n. Ilta saadaan pelin jälkeen päätökseen klo 20.00, minkä jälkeen edessä on sangen ansaittua lepoa Laajavuoressa.

Hommat jatkuvat maanantaina.

Aamulla joukkueet kohtaavat JJK:n ja KuPS:n otteluissaan. Lounastauon aikana on ruokailun lisäksi luvassa palaute sekä peleistä, että testeistä.

Reissun viimeinen rupeama on matsit Vehkahallissa ja vastassa ovat vielä JIPPO ja JJK. Pelit saadaan päätökseen klo 16.00. Sen jälkeen joukkueet pääsevät suunnittelemaan kotiinpaluuta.

Tällaiset tapahtumat ovat todellakin erittäin informatiivisiä. Joukkueiden taustat saavat loistavaa dataa pelaajistaan, mitä voi hyödyntää valmennuksen suunnittelussa.